Παρουσιάστηκε ο νέος δίσκος του Ηλία Βρεττού “Και πετάω ψηλά”! (25 φωτο)

Στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, και με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά παρουσιάστηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ο νέος δίσκος του Ηλία Βρεττού “Και πετάω ψηλά”!

Με μια πρωτότυπη (για τα ελληνικά δεδομένα) ιδέα, του Ηλία Βρεττού σε συνεργασία με την Celestyal Cruises και τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο κρουαζιερόπλοιο Celestial Crystal στο λιμάνι του Πειραιά.

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του Ηλία παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τον απόλαυσαν σε ένα μοναδικό live ερμηνεύοντας τα νέα του τραγούδια!

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν οι: Μάρκος Σεφερλής,Νίκος Βουρλιώτης, Πάνος Καλίδης, Κώστας Δόξας, Πέτρος Master Tempo, Μαρία Ιακώβου, Βίκυ Γεροθόδωρου καθώς και εκπρόσωποι ραδιοφωνικών σταθμών από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μετά το τέλος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε Cocktail πάρτι στο Ήλιος Pool Bar στο εξωτερικό deck του κρουαζιερόπλοιου όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια εδέσματα και ποτά και να ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί με τον Ηλία Βρεττό το νέο του δίσκο!

Ηλίας Βρεττός “& Πετάω ψηλά” – Κυκλοφορεί από την Cobalt Music

[espro-slider id=8810]

[espro-slider id=8797]Total
0
Shares