Νότες Χριστουγέννων από το Ωδείο Μουσική Πνοή

Share

Σε κλίμα χριστουγεννιάτικο και με πληθώρα κόσμου, το Ωδείο Μουσική Πνοή πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος αποκλειστικά οι σπουδαστές του Ωδείου, ενώ η σύμπραξη των καθηγητών ήταν μόνο συνοδευτική. Στόχος ήταν να αναδειχθούν οι μικροί και μεγάλοι μαθητές του Ωδείου, οι οποίοι μέσω των χριστουγεννιάτικων κομματιών συνεπήραν το κοινό. Παράλληλα έγινε αντιληπτή η σοβαρή και συγκροτημένη δουλειά που πραγματοποιείται από το Ωδείο Μουσική Πνοή όλα αυτά τα χρόνια, βλέποντας την εξέλιξη των ίδιων των σπουδαστών στην μουσική εκπαίδευση!

Την παράσταση έκλεψε η προπαίδεια του Ωδείου Μουσική Πνοή, την οποία απαρτίζουν παιδιά από 2,5 έως 6 ετών, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους. Ακολούθησαν οι τάξεις του πιάνου της καθηγήτριας Λαμπρογιώργου Σοφίας, της κιθάρας των καθηγητών Καμινιώτη Αχιλλέα και Παπαϊωάννου Νικόλαου, του βιολιού της καθηγήτριας Παποπούλου Έλλης , του φλάουτου της καθηγήτριας Μήνια Στυλιανής και του μπουζουκιού του καθηγητή Γκότζια Κωνσταντίνου.

Η Χριστουγεννιάτικη βραδιά έκλεισε με την χορωδία υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας μονωδίας κας Λίτσα Αγάθης, με συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας Καλλιώρα Κατερίνας, η οποία μας έβαλε πραγματικά στο κλίμα των ημερών.

Η διευθύντρια του Ωδείου Μουσική Πνοή Λαμπρογιώργου Σοφία εύχεται στους σπουδαστές, στους γονείς και στους καθηγητές του Ωδείου καλές γιορτές, με υγεία και καλή χρονιά.

Δείτε επίσης