Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Salon de beaute de La cite στο Μουζάκι πρωτοπορεί!

salon de beaute de la cite11

 

Ο Λιβανέζος μετρ της κομμωτικής MOUNIR ταράσσει τα νερά της περιποίησης των μαλλιών με ένα εξαιρετικό προϊόν την ΚΕΡΑΤΙΝΗ.

H κερατίνη είναι ινώδης δομική πρωτεΐνη . Είναι το βασικό δομικό υλικό από το οποίο αποτελούνται οι τρίχες.

Για την έξτρα φροντίδα των μαλλιών σας το Salon de beaute de La cite στο Μουζάκι πρωτοπορεί με μια νέα υπηρεσία που θα σας ενθουσιάσει!

Εφαρμογή ισιωτικής θεραπείας Κερατίνης.

Μια θεραπεία βελτίωσης της ποιότητας των μαλλιών που διαρκεί δώδεκα εβδομάδες και συμβάλει στο εύκολο ίσιωμα της τρίχας προσδίδοντας της συγχρόνως  λείανση, απαλότητα, ξεφριζάρισμα και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα βοηθώντας τα να μακρύνουν ταχύτερα. Τα θεαματικά αποτελέσματα διαρκούν τρεις μήνες και με το πέρας του τριμήνου σταδιακά  φθίνουν ομοιόμορφα και επιστρέφουν σταδιακά στην αρχική τους μορφή αλλά σαφώς σε καλύτερη κατάσταση αφού με την συγκεκριμένη  θεραπεία η ποιότητας της τρίχας έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται μετά από τρεις- τέσσερις μήνες και συμπληρώνεται με την περιποίηση στο σπίτι με την εφαρμογή ειδικών προϊόντων κερατίνης για τη συντήρησή τους.

Η θεραπεία κερατίνης κοστίζει από 100 έως 175 ευρώ αλλά στο Salon de beaute de La cite  προσφέρεται στην σούπερ τιμή των 70 ευρώ.

Με σεβασμό στον πελάτη και εμπειρία εικοσιτριών ετών στο χώρο, εξελίσσουμε συνεχώς την τέχνη της κομμωτικής χτίζοντας σχέσεις φροντίδας μαζί σας ούτως ώστε  τα μαλλιά και η επιδερμίδα σας να απολαμβάνουν μια απαλή, αλλά πλήρη φροντίδα, με εξαιρετικά προϊόντα kerastase  και MOUNIR που περιποιoύνται  σε βάθος τα μαλλιά, από τη ρίζα ως τις άκρες.

Επικοινωνήστε με την Ιωάννα Καλέτση στα τηλέφωνα: 24450 43320 και 6982186909 και κλείστε ένα ραντεβού ΤΩΡΑ !!

Γιατί τα μαλλιά δεν είναι μόδα…. Είναι ιδεολογία!

Salon de beaute de La cite στο Μουζάκι




Total
0
Shares
Previous Article
Αρνητικά όλα τα rapid test στο προσωπικό της ΑΝΚΑ

Δύο θετικά κρούσματα σήμερα στα Τρίκαλα - Αρνητικά τα τεστ στη Φαρκαδόνα

Next Article
silipsi kakopoiou astynomia

Συνελήφθη ημεδαπή που με την μέθοδο του εναγκαλισμού αφαίρεσε 665 ευρώ