Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το πρώτο ανδρικό τουρνουά τένις της Καρδίτσας διοργάνωσε ο Φαέθων

papaxristos

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το πρώτο ανδρικό τουρνουά τένις της πόλης μας – 1st MTP (Men’s Tennis Phaethon) – στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παλέρμο. Τόσο για την ιδέα όσο και για τη διοργάνωση των αγώνων υπεύθυνος ήταν ο Α.Ο.Αντισφαίρισης “Φαέθων”  με προπονητή το Βασίλη Παπαχρήστο. Ο όμιλος, πιστός στις υποσχέσεις του, απέδειξε για άλλη μια φορά πως με θέληση και μεράκι το τένις στην Καρδίτσα μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητές όλων των επιπέδων που προπονούνται στον όμιλο, οι οποίοι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αξιολόγησης κατατάχθηκαν σε ένα 16άρι ταμπλό βάσει του οποίου ορίστηκαν οι αναμετρήσεις. Ακόμα δημιουργήθηκε ένα ταμπλό με τους ηττημένους του πρώτου γύρου, οι οποίοι έπαιξαν μεταξύ τους. Οι αγώνες διήρκεσαν περίπου τρεις ώρες και νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Ευριπίδης Κουτσόπουλος.

Το τουρνουά έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα με τα γήπεδα να γεμίζουν με ωραίες φάσεις και δυνατά χτυπήματα, ενώ δεν έλειψαν τα αστεία και τα πειράγματα μεταξύ των αθλητών. Στόχος, άλλωστε, τέτοιων συναντήσεων είναι εκτός από την ανάδειξη του αθλητισμού και του αγωνιστικού πνεύματος των αθλητών, η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων και της επικοινωνίας.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ομίλου συνεχάρη όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τη συμμετοχή και ευχαρίστησε όλους τους φίλους του συλλόγου που παρευρέθησαν στα γήπεδα για να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη διοργάνωση.

faethon.1

faethon.2

faethon




Total
0
Shares
Previous Article
tsiaras

Κώστας Τσιάρας: Ανάγκη «ταχύτερης εκκαθάρισης των φορολογικών υποθέσεων των πολιτών στα Δικαστήρια»

Next Article
silipsi atomou narkotika astynomia

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

Related Posts