Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

silipsi atomou narkotika astynomia

 

                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 46 και 58 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της (11-09-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, οι δύο δράστες, μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένης και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (16-12-2019) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 40χρονος, διότι επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψε στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος κάνναβης και καπνού. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν επιπλέον  και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (10,1) γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού.
Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (16-12-2019) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 17χρονος διότι μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, εισήλθαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν τρία ενδύματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

                                     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (16-12-2019) το μεσημέρι στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 47χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (15) ναρκωτικά δισκία,  τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

 




Total
0
Shares
Previous Article
papaxristos

Το πρώτο ανδρικό τουρνουά τένις της Καρδίτσας διοργάνωσε ο Φαέθων

Next Article
tsolaki1

H Καλύτερα Στολισμένη Βιτρίνα στην Καρδίτσα 2019 στον ΣΚΑΪ