Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημήτρης Παπακώστας: Η Θεσσαλία έχει ανάγκη έναν νέο …Γιώργο Σουφλιά για το άλμα που χρειάζεται !

Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημήτρης Παπακώστας: Η Θεσσαλία έχει ανάγκη έναν νέο …Γιώργο Σουφλιά για το άλμα που χρειάζεται !

Σκαλίζοντας το αρχείο μας (ενεργό δράση στην Ορεινή Αυτοδιοίκηση από το 1991: κοινοτικός σύμβουλος -Δήμαρχος 8ετια – δημ σύμβουλος – πρόεδρος ΔΣ ,
ξεφυλλίζοντας παλιό τύπο και έντυπα, εστίασα στην χρονική περίοδο 2007-2009 , χρόνια εντατικής εργασίας για τα μεγάλα έργα Αχελωου – φραγμα Συκιάς χαρι στην σοφή κ συνάμα δυναμική πολιτική παρουσία κ δράση του Λαρισαίου Πολιτικού Γ. Σουφλιά , του πιο εργατικού για τα Θεσσαλικά συμφέροντα Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ .

^ Κατάφερε να ξεκολλήσει παγωμένα έργα Αχελώου στη Συκιά, την Μεσοχώρα και την Δρακότρυπα.
^ Παρέκαμψε με πολιτική μαεστρία τις ακαμψίες των Δικαστικών αρχών.
^ Εισηγήθηκε νόμο στην Βουλή που επιτάχυνε τα επείγοντα έργα σωτηρίας της Θεσσαλίας και του κλίματος (αειφορικα έργα – καθαρή ενέργεια – αξιοποίηση υδάτων – ισορροπία μεταξύ περιφερειών Δυτικής Ελλάδας > Θεσσαλίας .

• Σήμερα η σύγχρονη ΝΔ που κυβερνά επι 3 έτη και η γαλάζια Περιφ. Αρχή επι 12 -από το 2011, παρότι θεωρητικά τάσσονται υπέρ των έργων Αχελώου, διστάζουν να δείξουν τόλμη κ αποφασιστικότητα .

… κλωθουν και αερολογούν από συνέντευξη … σε ημεριδα και από τα : Θα στο .., αναμείνατε Θεσσαλοί , πότε θα ηρεμήσουν οι Αιτωλοί, οι οικολόγοι…

* Παρότι συντάσσονται υπέρ των έργων και το ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ .

^ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει ξεκαθαρίσει – προς τιμή του, παρότι διαφωνούμε -από καιρό: όχι στο έργο εκτροπής – όχι στο φράγμα Συκιάς / Ναι στο Υδροηλεκτρικό Μεσοχώρας και Μουζακίου.

•• Η ορεινή Αργιθέα εν τω μεταξύ υφίσταται τα βασανιστήρια των ημιτελών καταστροφικών έργων στη Συκιά – Αγορασιά. Την άθλια επικίνδυνη βατότητα κεντρικών οδικών δικτύων , αισθητική μουτζούρα στο αγριο περιβάλλον.

^ Ο θεσσαλικος κάμπος ερημώνεται , σαχαροποιείται , διψάει , παράγει όλο και λιγότερα …

••• Σήμερα, είναι κοινώς παραδεκτό, ότι λείπει ο Γιώργος Σουφλιάς, η πολιτική του ενόραση, η αποτελεσματική του δράση !

^ Επειγόντως ζητείται ο άξιος διάδοχος του, ο πολιτικός – αιρετός που θα συνεχίσει το έργο υπέρ Θεσσαλίας !

souflias thanasos

@ Ο φωτογραφικός φακός εκείνης της εποχής αποτυπώνει συνάντηση του Δήμαρχου Αχελώου Θανάση Μ. Οικονόμου (2007-2010) με τον Θεσσαλό ΥΠΕΧΩΔΕ στην Συκιά.

Εξαγγελίες για συνέχιση έργων, για κοιλαδογέφυρα Συκιάς που έμειναν στα χαρτιά … λόγω ευρωκρίσης 2010- μνημονίων έως 2018.

panagia episkopi• Επόμενη φωτό: το έργο – θαύμα του εθελοντισμού και συνέργειας στον οικότοπο Παναγίας Επισκοπής Βραγκιανών .

dromos dentro kelaria katafyli

• Η ασφαλτόστρωση έως Δένδρο και σε Κελάρια Καταφυλλιου 2008-9.

gymnasio vragianon 1

* Η δυναμική καποδιστριακή περιοχή Αχελωου πρωτοστατεί στα τοπικά δρώμενα του ενιαίου Δήμου Αργιθέας, διαθέτει άξιους αιρετούς στο ΔΣ , με γνώση κ πείρα , ευχόμαστε να ηγηθούν και να συμβάλλουν στην βελτίωση ποιότητας ζωής όλων των Αργιθεατων και να μην … απαιτηθεί η επάνοδος έμπειρων Κιγκινάτων [- που για την ώρα έχουν αποσυρθεί στους αγρους τους ]-για να σώσουν την Πατρίδα σε μια ζοφερή συγκυρία : κλιματικής , ενεργειακής , οικονομικής κ υγειονομικής κρίσης …

•Με αειφορικες επενδύσεις , πατριωτική ενότητα , πίστη Μπορούμε !!! Το άλμα που χρειάζεται η Αργιθέα – ολόκληρη η Θεσσαλία!




Total
0
Shares
Previous Article
Magnitikos tomografos Larisa 1

Ξεκίνησε η λειτουργία του  νέου μαγνητικού τομογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Next Article
kostas gavogiannis karditsa

Κώστας Γκαβογιάννης: Με την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καρδίτσας υποβαθμίζουν τις ζωές μας

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike