Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας: Ξεκινά το πρωί της Τρίτης η προπώληση των εισιτηρίων

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ: Ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους Κωστή Γόντικα και Τζάβιν Ντελόριερ - Ξεκινά την Τρίτη η προπώληση εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό - Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας: Ξεκινά το πρωί της Τρίτης η προπώληση των εισιτηρίων - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί στη Basket League!!!

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας: Ξεκινά το πρωί της Τρίτης η προπώληση των εισιτηρίων

Ξεκινά το πρωί της Τρίτης η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο ματς του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πάτρας

Από το πρωί της Τρίτης 25/10, θα διατίθενται σε προπώληση τα εισιτήρια του αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης» και ανήκει στην 4η αγωνιστική της Basket League.

Τα εισιτήρια του αγώνα, θα είναι διαθέσιμα για προπώληση από τα νέα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο της Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα (εκτός της Παρασκευής 28/10 λόγω της εθνικής εορτής) καθώς και το Σάββατο από τις 9 έως τις 12 το πρωί. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά από την www.ticketmaster.gr από το πρωί της Τρίτης μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης, μπορούν να πάρουν το εισιτήριο τους στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 3.30 μ.μ. την ημέρα του αγώνα.

Στις θύρες BD, DD και ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 7 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, η τιμή του παιδικού είναι 5 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες στα 5 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους με την επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων.

Να σημειώσουμε πως παιδικό εισιτήριο πληρώνουν όλα τα παιδιά 16 ετών και κάτω (γενημμένα το 2006 και μετά). Δεν πληρώνουν εισιτήριο και εισέρχονται ελεύθερα, βρέφη έως δυο ετών στην αγκαλιά του γονιού τους.

Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Προμηθέας Πάτρας: Ξεκινά το πρωί της Τρίτης η προπώληση των εισιτηρίων - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μαζί στη Basket League!!!

Ενημέρωση για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων

Με αφορμή την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην έκδοση των εισιτηρίων του προηγούμενου αγώνα Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – Κολοσσός H Hotels στις 15 Οκτωβρίου, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους φιλάθλους τα εξής:

  • Η διαδικασία της προπώλησης, εξυπηρετεί ακριβώς το σκοπό της αποφυγής του συνωστισμού και της καθυστέρησης στην έκδοση των εισιτηρίων, τα οποία είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Για τον παραπάνω λόγο, παροτρύνουμε τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω της προπώλησης, είτε στα γραφεία του ΑΣΚ, είτε ηλεκτρονικά.
  • Ακόμη και στην περίπτωση που κάποιοι φίλαθλοι δεν προλάβουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μέσω προπώλησης, θα μπορούν να το κάνουν στο γήπεδο από τις 3.30 μ.μ. την ημέρα του αγώνα, καθώς θα λειτουργούν πλέον δυο εκδοτήρια, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
  • Το κάθε εισιτήριο είναι αριθμημένο και αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη θέση στο κλειστό γυμναστήριο. Επομένως, παρακαλούμε θερμά τους φιλάθλους να κάθονται στη θέση η οποία αναγράφεται στο εισιτήριο τους και να μην «μετακομίζουν» σε άλλους τομείς ή θέσεις, στερώντας από άλλους φιλάθλους τη θέση που έχουν επιλέξει. Κάθε θέση είναι εμφανώς αριθμημένη, υπάρχει επαρκής σήμανση στις εισόδους, ενώ στη διάθεση των φιλάθλων για να τους καθοδηγήσουν, θα βρίσκεται και προσωπικό του ΑΣΚ, στις εισόδους των θυρών. Είναι επομένως αυτονόητο, πως ο κάθε φίλαθλος, πρέπει να κάθεται στη θέση που αναγράφει το εισιτήριο ή η κάρτα διαρκείας του.



Total
0
Shares
Previous Article
«Λύγισε» στην παράταση από τον Απόλλωνα Πάτρας σε νέο ματς-θρίλερ

«Λύγισε» στην παράταση από τον Απόλλωνα Πάτρας ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ σε νέο ματς-θρίλερ

Next Article
Προκήρυξη εννέα νέων θέσεων υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού

Διάκριση για το Τμήμα Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο διαγωνισμό πράσινης καινοτομίας Mega Green Innovation

Related Posts

aftismos dialeksi astynomiko megaro magnisias 2
Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση…