«Λύγισε» στην παράταση από τον Απόλλωνα Πάτρας ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ σε νέο ματς-θρίλερ

Share

«Λύγισε» στην παράταση από τον Απόλλωνα Πάτρας ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ σε νέο ματς-θρίλερ

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ «φλέρταρε» με μία ακόμα μεγάλη ανατροπή, στέλνοντας το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πάτρας στην παράταση (70-70 κ.α.) για να γνωρίσει τελικά την ήττα με 78-72 στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιβόλας.

Με το άγχος και την αστοχία στο 1ο ημίχρονο να τους συνοδεύουν (2/13 τρίποντα, 11 λάθη), αλλά τη σπουδαία αμυντική λειτουργία, το πολύ καλό παιχνίδι στη ρακέτα και το «καθαρό μυαλό» στο 2ο μέρος, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να μετατρέψουν το 40-29 της ανάπαυλας και το 60-47 του 3ου δεκαλέπτου, σε προβάδισμα 64-65 στο 37’, αλλάζοντας εξολοκλήρου την εικόνα του αγώνα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα, το 70-67 των γηπεδούχων, έπειτα από 1/2 βολές του Καράμπελα έδινε προβάδισμα νίκης στον Απόλλωνα, όμως ο Γιάννης Αγραβάνης με ένα απίθανο σουτ τριών πόντων, 1,7” πριν το φινάλε, έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Απόλλων με δύο εύστοχα τρίποντα πήρε προβάδισμα (76-70), ενώ κατάφερε να ξεφύγει και με +8 (78-70). Το τελικό 78-72 διαμόρφωσε ο Πριτζέτ, με τον ΑΣΚ να φτάνει πολύ κοντά στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Basket League.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας για τη φιλοξενία, τόσο στα μέλη της αποστολής μας, όσο και στην ομάδα μας κι επιφυλάσσεται να την ανταποδώσει στον αγώνα του 2ου γύρου.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το Σάββατο 29 Οκτωβρίου απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Λύγισε» στην παράταση από τον Απόλλωνα Πάτρας σε νέο ματς-θρίλερ

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 40-29, 60-47, 70-70 (κ.α.), 78-72 (παρ.)

Απόλλων Πατρών (Ν. Βετούλας): Ντέιβις 13 (1), Μπόγρης 9, Καράμπελας 7 (2), Καλχούν 6 (1), Μαστρογιαννόπουλος, Γκρίφιν 7 (1), Βησσαρίου, Σίλα, Χέινς – Τζόουνς 9 (2), Τέιλορ 24 (3), Κογιόνης.

Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ (Ευ. Αγγέλου): Μπεχάιμ 5 (1), Μπέιτμον 14, Χάντερ 12 (2), Αγραβάνης 9 (1), Ντελόριερ 13, Πρίτζετ 8, Αθηναίου 3 (1), Τσούκας, Γόντικας, Γκάμπροβσεκ 8.

Δηλώσεις: 

Νίκος Βετούλας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, πήραμε μια διαφορά, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε λάθη. Μπήκαμε λίγο φοβισμένα και παρότι είχαμε πει να κάνουμε άλλα πράγματα, δώσαμε δικαίωμα στην Καρδίτσα να πάει στο παιχνίδι στη παράταση. Παρόλο αυτά είδαμε και στη παράταση ότι οι παίκτες μου, έκαναν κατάθεση ψυχής και διεκδικούσαμε κάθε μπάλα, Έλληνες και ξένο. Αυτό δείχνει την ομαδικότητα που μας διακρίνει. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε αλλά αν θέλουμε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι ότι έπρεπε να νικήσουμε από τη κανονική διάρκεια του αγώνα και μάλιστα με διαφορά. Όμως από τα λάθη μας πρέπει να μάθουμε για να πετύχουμε τον στόχο της σωτηρίας. Πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στη Καρδίτσα για την εμφάνιση της».

Γιάννης Μίσσας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Εμείς δεν παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο μπήκαμε πιο δυνατά, βρήκαμε ρυθμό πιέσαμε και βάλαμε ένα δύσκολο σουτ που πήγε το παιχνίδι στη παράταση. Όμως στην παράταση μείναμε από ενέργεια, δεν μπορούσαμε να αντιπαρατεθούμε στη ενέργεια που είχε ο Απόλλωνας ο οποίος νίκησε δίκαια. Την προηγουμένη εβδομάδα νικήσαμε αλλά σήμερα δεν μπήκαν τα σουτ και μοιραία νίκησε ο αντίπαλος. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών, ο Αθηναίου και ο Γόντικας μπήκαν την Πέμπτη στις προπονήσεις και τώρα προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας στην κατηγορία».

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δείτε επίσης