Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσφορά της MEDIA STROM στους πληγέντες της Καρδίτσας

Προσφορά της MEDIA STROM στους πληγέντες της Καρδίτσας

Προσφορά της MEDIA STROM στους πληγέντες της Καρδίτσας

Η ΠΕ Καρδίτσας ευχαριστεί την εταιρεία MEDIA STROM – ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΪΑ

Μια ακόμη κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης στους πληγέντες της Καρδίτσας, έγινε πράξη σήμερα. Δύο νταλίκες με 200 στρώματα (μονά και διπλά), από την εταιρία MEDIA STROM – ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ, έφτασαν στο χώρο αποθήκευσης των προσφορών της Π.Ε Καρδίτσας. Τα στρώματα θα διανεμηθούν σε συμπολίτες μας, οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Στον χώρο αποθήκευσης βρέθηκε το πρωί και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γαϊτανίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: “Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τη συγκέντρωση και διανομή αγαθών, στους πληγέντες συμπολίτες μας. Την μεγάλη ανάγκη σε στρώματα ύπνου έρχεται να καλύψει σήμερα η εταιρία MEDIA STROM – ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ, η οποία μας πρόσφερε 200 στρώματα υψηλής ποιότητας, προκειμένου να βοηθήσει αυτούς που οι οικίες τους καταστράφηκαν και βρέθηκαν στην κυριολεξία στο δρόμο.

Η Π.Ε Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά την εταιρία MEDIA STROM – ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ για την προσφορά της και την ευαισθησία της απέναντι στους πληγέντες, σ΄αυτές τις δύσκολες ώρες. Θερμές ευχαριστίες και στον κ. Χρήστο Διαμάντη, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρία στον ν. Καρδίτσας.”




Total
0
Shares
Previous Article
Απόσμωση – κωνωποκτονία από την ΠΕ Καρδίτσας

Απόσμωση – κωνωποκτονία από την ΠΕ Καρδίτσας

Next Article
Τοποθετήσεις Τάσου Τσιαπλέ για τις πλημμύρες, σε Καρδίτσα, Φάρσαλα, Τρίκαλα και Αλμυρό

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Δ.Σ της ΕΝΠΕ για τις καταστροφικές πλημμύρες

Related Posts

aftismos dialeksi astynomiko megaro magnisias 2
Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση…