Βραβεύτηκαν Θανάσης Δεληγιάννης και Πένυ Τσινοπούλου από τον ΣΕΓΑΣ

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Βραβεύτηκαν Θανάσης Δεληγιάννης και Πένυ Τσινοπούλου από τον ΣΕΓΑΣ

Τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου που μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες βράβευσε ο ΣΕΓΑΣ στην εκδήλωση που έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο με την ευκαιρία του 38ο Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Οι Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες στίβου της Ελλάδας μαζί με τους προπονητές τους παρέλασαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο παρουσία κόσμου που χειροκρότησε την Ελληνική Ομάδα.

Βραβεύτηκαν Θανάσης Δεληγιάννης και Πένυ Τσινοπούλου από τον ΣΕΓΑΣ

Σ’ αυτήν την κορυφαία εκδήλωση βράβευσης ήταν παρόν ο προπονητής μας Θανάσης Δεληγιάννης του Φωκιανού μαζί με την αθλήτριά του βαδίστρια Πένυ Τσινοπούλου. Η αθλήτρια πέρα από το αναμνηστικό βράβευσης έλαβε και στεφάνι ελιάς, σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Την απονομή του βραβείου στον Προπονητή μας και την αθλήτριά του έκαναν, η Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ κα Σοφία Σακοράφα μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ Σπύρο Καπράλο, παρόν στην βράβευση ήταν και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Βραβεύτηκαν Θανάσης Δεληγιάννης και Πένυ Τσινοπούλου από τον ΣΕΓΑΣ

Παρόντες στην εκδήλωση βράβευσης ήταν οι αθλητές και αθλήτριες Εμμανουήλ Καραλής, ο Κώστας Δουβαλίδης, η Ελένη Πόλακ, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, η Ειρήνη Βασιλείου, ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Ραφαέλα Σπανουδάκη, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Κυριακή Φιλτισάκου καθώς και οι προπονητές τους Γιώργος Πομάσκι, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Κώστας Βογιατζάκης, Άρης Βισκαδουράκης, Παναγιώτης Μαρκιανίδης και Ιωάννα Σιώμου.

Ο Φωκιανός αποτελεί πρότυπο αθλητικό σωματείο που προάγει τον στίβο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας αθλητές και αθλήτριες Ολυμπιακών αγώνων καθώς και κορυφαίους προπονητές αντάξιους να ανταποκριθούν στις δύσκολες απαιτήσεις αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Βραβεύτηκαν Θανάσης Δεληγιάννης και Πένυ Τσινοπούλου από τον ΣΕΓΑΣTotal
1
Shares
Previous Article
Διεθνής συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

Αρχίζει σήμερα Πέμπτη η 13η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας

Next Article
Επιστρέφουν στην Ελλάδα τα λείψανα επτά αγνοουμένων της Κύπρου μεταξύ αυτών ενός Μουζακιώτη και ενός Καρδιτσιώτη

Επιστρέφουν στην Ελλάδα τα λείψανα επτά αγνοουμένων της Κύπρου μεταξύ αυτών ενός Μουζακιώτη και ενός ΚαρδιτσιώτηTotal
1
Share