Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Β’ Εθνική Μπάσκετ: Αναγέννηση Καρδίτσας – Αίολος/Γόμφοι 43-62

Β' Εθνική Μπάσκετ: Αναγέννηση Καρδίτσας - Αίολος/Γόμφοι 43-62

Β’ Εθνική Μπάσκετ: Αναγέννηση Καρδίτσας – Αίολος/Γόμφοι 43-62

Πέρασμα νίκης για Αίολο/Γόμφοι από Καρδίτσα

Ο Αίολος/Γόμφοι παίζοντας εξαιρετική άμυνα πέρασε νικηφόρα από την Καρδίτσα κερδίζοντας με 43-62 της τοπικής Αναγέννησης.

Οι παίκτες του Χάρη Φόρου από την αρχή του αγώνα έδειξαν διάθεση για σοβαρά και πειθαρχημένο μπάσκετ, το οποίο δεν άφησαν ούτε προς το τέλος.

Έτσι με τη νίκη αυτή βελτίωσαν και άλλο την βαθμολογική τους θέση στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

anagennisi karditsas aiolos gomfoi 2

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

Σήμερα ο κόουτς Βασίλης Κρομμύδας έπαιξε χωρίς τον βασικό guard μας, Κωνσταντίνο Γεωργατζά (που λογικά τον χάνουμε για καιρό). Στην τέταρτη φάση του Αγώνα έχασε (και χάσαμε όλοι το μυαλό μας) και τον Νίκο  ντωνίου με τράβηγμα στο πόδι. Να προσθέσουμε ότι οι: Ηλίας Χαλιμούρδας και Δημήτρης Παπακώστας που θα μπορούσαν να δώσουν ανάσες στο 1, είναι φαντάροι και κάπως έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο τραυματίστηκε και ο μοναδικός μας άσσος, Σταμάτης Κρεμμύδας.

Είχαμε όμως και επιστροφές. Επέστρεψε μετά από 3 παιχνίδια ο Σταύρος Αργύρης και μετά από ένα ο Νίκος Παπαστολόπουλος. Με όλα τα παραπάνω… χάσαμε τη μπάλα. Η οποία σήμερα δεν ήθελε να μπει στο καλάθι ούτε με προσευχές.

Σίγουρα δεν θα ήθελε κανένας να είναι στη θέση του προπονητικού μας staff για τις αλχημείες που σκαρφίστηκαν για το σημερινό παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα ο κόουτς Βασίλης Κρομμύδας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη θέληση τους στην άμυνα… για ακόμη ένα παιχνίδι.

Να προσθέσουμε εδώ ότι νιώθουμε χαρούμενοι για την προσπάθεια μας στην άμυνα γιατί για ακόμη ένα αγώνα δεν αφήνουμε φύση επιθετική ομάδα να μας βάλει πάνω από 70 πόντους. Εκεί λειτουργούμε αρκετά καλά… απ’ ότι φαίνεται.

Απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, διαβασμένη, με πολλά τρεξίματα, πολύ πίεση και τεράστιο βάθος στον πάγκο. Μία ομάδα που στόχο έχει την άνοδο μαζί με Ικάρους Τρικάλων, Έσπερο Λαμίας, Νίκη Βόλου και Σχηματάρι. Μία ομάδα που έβγαλε ψυχή και μετά τον χαμό του Χρήστου Γκότα κατάφερε και πήρε δύο νίκες μέσα σε τρεις ημέρες.

anagennisi karditsas aiolos gomfoi gkotas

• • Σήμερα εκτός του ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε εις μνήμην της Βάσως Μπεσκάκη, η ομάδα μας σε ένδειξη σεβασμού, δεν έβαλε μουσική στο γήπεδο, δεν έκανε παρουσίαση παικτών και άφησε στην καρέκλα του Χρήστου Γκότα ένα κιτρινόμαυρο t-shirt με το όνομα του και λουλούδια.

• • Ένα τεράστιο Μπράβο στο νεαρό Πυργιώτη για τον πρώτο του πόντο στη Β’ ΕΘΝΙΚΗ.

• • Ακόμη ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους φιλάθλους μας που σήμερα ήρθαν στο Γήπεδο. Στα Δύσκολα πάντα μαζί…. Μοναχά ΑΣΑ εσύ!!

• • Ένα Μπράβο στην ομάδα ποδοσφαίρου για τη μεγάλη εντός έδρας νίκη της και ένα Ευχαριστούμε που ήταν στο «Κλειστό» για να παρακολουθήσει τον αγώνα μας. Μία Ομάδα, Μία Οικογένεια.

Τα δεκάλεπτα: 7-20, 17-36, 30-49, 43-62

ΑΙΟΛΟΣ/ΓΟΜΦΟΙ (ΦΟΡΟΣ): Δέσπος 3, Ευαγγελακόπουλος, Ιωάννου 11 (1), Κολότσιος 14 (1), Μόσιαλος 14 (1), Ψύρρας 7, Θέος 6, Τριανταφύλλου, Τσιακάρας, Τσιγγενόπουλος 5, Χατζής, Ζώρζος 2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. (Β. Κρομμύδας): Οικονόμου 3, Ψυχογυιός 9 (1), Πανταζής, Πυργιώτης 1, Αρκούδας 2, Παπαστολόπουλος, Κακκαβάς, Κρεμμύδας 12 (1), Αργύρης 3, Αντωνίου 2, Καλλιάρας 11 (2), Σαββόγλου

Τα αποτελέσματα

Τιτάνες Παλαμά- Ίκαροι Τρικάλων 81-91
ΑΝΑΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – Αίολος/Γόμφοι Τρικάλων 43-62
Ερμής Σχηματαρίου – Έσπερος Λαμίας 88-66
ΣΚ Ιωάννινα – Ολυμπιακός Βόλου 88-76
Νίκη Βόλου – Πρωτέας Γρεβενών 76-53
Δόξα Λευκάδας – ΑΓΣ Ιωαννίνων 76-59
Ρεπό: ΓΑΣ Μελίκης




Total
0
Shares
Previous Article
Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρδίτσας - ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Καρδίτσας

Next Article
Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ - Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού

Related Posts