Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό επισκέφτηκε η βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κα. Βράντζα

Την Πέμπτη 3/12/15, η βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Βράντζα Παναγιώτα επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μουζακίου Κωτσό Γεώργιο, μετά από πρόσκληση του τελευταίου.

Στη συνάντηση, ο δήμαρχος έθεσε στη βουλευτή κάποια τρέχοντα ζητήματα του δήμου, για τα οποία ζήτησε και τη δική της συνδρομή, για την διευθέτησή τους προς όφελος των δημοτών.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν γενικότερα τα θέματα της περιοχής. Ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου, τονίστηκε η ανάγκη για σχεδιασμό μακρόπνοων αναπτυξιακών δράσεων, που θα αφορούν τις πραγματικές ανάγκες και την καθημερινότητα του πολίτη.

Τέλος, οι δύο συμφώνησαν ότι με δεδομένο το κοινό ενδιαφέρον για την περιοχή τους, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με όλους τους φορείς αλλά και τους πολίτες για το καλό του τόπου. Αποφάσισαν δε να συναντηθούν πάλι, πολύ σύντομα, ώστε να ξεκινήσει ο λεπτομερής σχεδιασμός των άμεσων δράσεων.




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Δήμος Μουζακίου συμμετέχει στη Θεσσαλική Εδαφική Συνέλευση για τη Γαλακτομική Αλυσίδα

Next Article

Πραγματοποίηση εξετάσεων μοντέρνου χορού στη Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη

Related Posts

dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…