Το νερό Θεόνη χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας Δ. Βανδή – Ε. Παπαρίζου

<

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη συμμετέχει ως χορηγός στην καλοκαιρινή περιοδεία 2017 της Δέσποινας Βανδή και Έλενας Παπαρίζου που ξεκινά την Τετάρτη 28 Ιουνίου από το Θέατρο Βράχων.

Οι δύο εκρηκτικές καλλιτέχνιδες θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, αυτό το καλοκαίρι, ξεσηκώνοντας το κοινό με ανατρεπτικά ντουέτα και ξεχωριστές ερμηνείες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Το νερό Θεόνη θα «δροσίζει» το ενθουσιώδες κοινό που θα παρακολουθεί τις καυτές ερμηνείες των Βανδή – Παπαρίζου, στην πιο «δυνατή» περιοδεία του φετινού καλοκαιριού, γεμάτη κέφι και ενέργεια!

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, το ξεχωριστό νερό από τα όρη των Αγράφων, στηρίζει τον πολιτισμό, συμμετέχοντας, μεταξύ άλλων, σε διοργανώσεις που προσφέρουν διασκέδαση και μοναδικές εμπειρίες.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε:  annie@theoniwater.gr


Total
0
Shares
Previous Article

Δέσμευση Ν. Παππά για κάλυψη του Δήμου Αργιθέας με τηλεοπτικό σήμα ως το τέλος του 2017

Next Article

50α Καραϊσκάκεια: "ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ" και ο Λαογραφικός Σύλλογος Μαγουλίτσας επί σκηνής


Total
0
Share