Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης του ΓΕΛ Μουζακίου

Τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ' τάξης του ΓΕΛ Μουζακίου

 

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρονιά την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μουζακίου πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση για όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα για τους αποφοίτους της Γ’ Λυκείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Μουζακίου. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Μουζακίου κ. Γκαραβέλας Ηλίας καλωσορίζοντας εκ μέρους του Δ.Σ. τους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές στην εκδήλωση. Ευχαρίστησε τον διευθυντή του Λυκείου κ. Φιλίππου Γεώργιο για όλη την προσφορά του και την προσπάθεια που καταβάλει για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου και για την άψογη συνεργασία με το σύλλογο. Ακολούθησε χαιρετισμός του Διευθυντή του Λυκείου που συνεχάρη όλους τους μαθητές για τις επιδόσεις τους και ειδικά τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ευχόμενος να εκπληρώσουν τους στόχους και τις προσδοκίες τους.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τους καθηγητές του Λυκείου για το εκπαιδευτικό τους έργο, για άλλη μια δημιουργική χρονιά και για την άριστη συνεργασία με γονείς και μαθητές. Μια χρονιά που στο τέλος της αφήνει σε όλους μας πολλές ευχάριστες αναμνήσεις. Συνεχάρη όλους τους γονείς για τις μεγάλες τους προσπάθειες να προσφέρουν εφόδια και υποστήριξη στους μαθητές όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Ζαρνακούπη Νικόλαο για την συνεργασία και την βοήθεια του κάθε φορά που χρειαζόταν. Ευχαρίστησε τούς μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου για τη συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε και για την άψογη συμπεριφορά τους.

Στη συνέχεια τόνισε, μεγάλη μέρα σήμερα για τους αποφοίτους πλέον του λυκείου, μιας και σήμερα είναι επίσημα η τελευταία ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων. Ένας δρόμος τελείωσε κι ένας καινούργιος δρόμος αρχίζει. Στον καινούργιο αυτό δρόμο, η σκέψη μας θα είναι κοντά σας και θα συνοδεύει τις προσπάθειές σας τα επόμενα χρόνια. Αντιμετωπίστε με θάρρος, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κατακτώνται με προσπάθειες, θυσίες και αγώνες. Κάνετε όνειρα, όνειρα για τη ζωή σας, όνειρα για ιδανικά και στόχους. Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε προς αυτά. Έχετε τη δύναμη να το κάνετε. Ο αγώνας δίνει νόημα στη ζωή. Αφήστε πίσω απογοήτευση και φόβο και προχωρήστε. Να είστε βέβαιοι ότι η επιτυχία θα έρθει. Σας ευχόμαστε κάθε στιγμή και μία επιτυχία, κάθε προσπάθεια και μία κατάκτηση, κάθε όνειρο και μία πραγματικότητα. θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Ευχαρίστησε την εταιρεία Ηλιόζυμο και τον κ. Ζυγογιάννη Κώστα για τη χορηγία σε τυροπιτάκια, το cafe 365 και τον Πάπαρη Σούλη για το ψήσιμο και όλες τις εθελόντριες για τα φαγητά που φτιάξανε. Ευχαρίστησε όλες τις κύριες του Δ.Σ. για όλη την εθελοντική προσπάθεια και προσφορά τους για όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου. Ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, υγεία σε όλους και τις οικογένειές τους.

Ακολούθησε απονομή σε όλους τους αποφοίτους αναμνηστικού από το σύλλογο. Εκ μέρους των αποφοίτων η μαθήτρια Σακαρίκου Κωνσταντίνα ευχαρίστησε τον σύλλογο για την διοργάνωση της τιμητικής εκδήλωσης και όλη την συμπαράσταση και τη συνεργασία.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με φαγητό και ένα απίστευτο ενθουσιασμό και διασκέδαση με χορό για όλους.

Καλό καλοκαίρι.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γενικού Λυκείου Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article
paidiko tournoua slide

Ακαδημίες ΑΕ Μουζακίου: Δυναμικό παρόν στο 1ο Τουρνουά «Κώστας Λιούλιος»

Next Article
dionysios kladis slide

Νέος ηγούμενος στην Ι. Μ. Αγίου Προκοπίου Πύλης Τρικάλων

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike