Ακαδημίες ΑΕ Μουζακίου: Δυναμικό παρόν στο 1ο Τουρνουά «Κώστας Λιούλιος»


Συνεχίζουν δυναμικά να δίνουν το παρόν οι Ακαδημίες της ΑΕ Μουζακίου στα καλοκαιρινά τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγονται στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα.

Το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών “Κώστας Λιούλιος” διεξήχθη την Πέμπτη 20/6 στον Πύργο Τρικάλων.

Πολυπληθείς αγώνες με συμμετοχή πολλών ομάδων στις εγκαταστάσεις του Α.Ο Πύργος, κέφι, νεύρο ζωντάνια, δυναμισμός από τους νεαρούς παίχτες και άψογη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων χαρακτήρισαν την αγωνιστική μέρα.

Η ΑΕ Μουζακίου συμμετείχε με τις κατηγορίες Κ-8, Κ-10, Κ-12 -πιτσιρίκια μεν ψυχωμένα δε – κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση. Ασταμάτητα τα παιχτρόνια, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας μια εικόνα χρωματισμένη με ενθουσιασμό, χαρά και αρκετό επαγγελματισμό παρά το νεαρόν της ηλικίας τους κάνοντας τους προπονητές τους, Ταμπάκο Παναγιώτη, Τζάνη Βασίλη και Αλέκο Πατούλια,περήφανους για τα εκκολαπτόμενα ταλεντάκια τους.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής:

  1. ΑΕ Μουζακίου
  2. ΑΟ Τρίκαλα
  3. Ηρακλής Παλαμά
  4. Πύργος 1
  5. Πύργος 2
  6. BALA F.C SCHOOL
  7. Δικέφαλος Πυργετού
  8. Ηρακλής Λάρισας
  9. Νέες Τρικάλων  και ο Πορταϊκός

Σήμερα Παρασκευή 21/6 οι Ακαδημίες της ΑΕ Μουζακίου συμμετέχουν με τις κατηγορίες  Κ-12, Κ-14, Κ-16 σε τουρνουά στη Λίμνη Πλαστήρα και τέλος από τη Δευτέρα 24/6 αρχίζει το Τουρνουά στο Μουζάκι διάρκειας μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ιωάννα Κρίκου


Total
0
Shares
Previous Article

Περιοδείες κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ

Next Article
Τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ' τάξης του ΓΕΛ Μουζακίου

Τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ' τάξης του ΓΕΛ Μουζακίου

Total
0
Share