Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

30η Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 30-12-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00′ μ.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή και ενσωμάτωση διορθώσεων – παρατηρήσεων στο νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Καρδίτσας (εισ.:αντιδήμαρχος Ιω. Γεννάδιος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Καρδίτσας (εισ.: αντιδήμαρχος Κων. Ψημμένος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δ.Ο.Π.Α.Κ έτους 2016 (εισ.: πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ Μιχ. Τάντος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση αναμόρφωσης του πίνακα οικονομικής στοχοθεσίας του Δ.Ο.Π.Α.Κ έτους 2016 (εισ.: πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ Μιχ. Τάντος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή σε συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα “Μοντέλα διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων και ο ρόλος των Ο.Τ.Α – Εκτίμηση χωρικών, πληθυσμιακών και οικονομικών παραμέτρων” (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Α.Π.Ε και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου “Αποκατάσταση – επανάχρηση παλαιάς αγροτικής αποθήκης στη Δ.Κ Καρδιτσομαγούλας” (εισ.:Β. Ελευθερίου)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη μη χορήγηση παροχής σε είδος (γάλα) στους εργαζόμενους του Δήμου Καρδίτσας για τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό συνδρομών του Δήμου Καρδίτσας σε εφημερίδες και περιοδικά έτους 2016 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τρόπου ανάθεσης προμηθειών, εργασιών και υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας έτους 2015 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση επιτροπών έτους 2016 (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση επιτροπής καταστροφής κινητών πραγμάτων (κατεστραμμένων Η/Υ, οθονών, εκτυπωτών και λοιπού περιφερειακού εξοπλισμού) (εισ.: Θ. Μαυραντζάς)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση των υπ’αριθμ. Κ3, Κ7, Κ10, Κ11, Κ12, Κ17 και Κ18 καταστημάτων της Δημοτικής Λαχαναγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας εκμίσθωση του υπ’αριθμ. Ι-5 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας εκμίσθωση του υπ’αριθμ. Ι-23 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων τροχαίας (Δημ. Δανάλης κλπ) (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων τροχαίας και δημοτικής αστυνομίας (Β. Αγγέλης) (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων ελεγχόμενης στάθμευσης (Δημ. Μακέδος κλπ) (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων τροχαίας και επαναβεβαίωση σε νέους οφειλέτες (Δ. Χανής κλπ) (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων δημοτικής αστυνομίας και επαναβεβαίωση σε νέους οφειλέτες (Ιω. Δημητριάδης κλπ) (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων κλήσεων ελεγχόμενης στάθμευσης και επαναβεβαίωση σε νέους οφειλέτες (Ελ. Χατζή κλπ) (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή οφειλής από χρηματικούς καταλόγους τέλους 0,5% (Ελ. Σιώμου) (εισ.: Κων. Κορκόντζελος)
  20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καταβολή αποζημίωσης σε υπάλληλο του Δήμου Καρδίτσας λόγω συνταξιοδότησης (εισ.:Αθ. Κουκούλης)
  21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση συμβάσεων προμήθειας καυσίμων μέχρι την 31/3/2016 (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)
  22. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση συμβάσεων προμήθειας τροφίμων μέχρι την 28/2/2016 (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)
  23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση συμβάσεως προμήθειας γάλακτος εργαζομένων μέχρι την 28/2/2016 (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)
  24. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση συμβάσεως προμήθειας καθαριστικών μέχρι την 28/2/2016 (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)
  25. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πίστωσης για την επιχορήγηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Πνευματικού Κέντρου από το Κληροδότημα Βαλταδώρου (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)
  26. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή κοινοχρήστων που αφορούν το κληροδότημα Βαλταδώρου (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)

31η Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, των άρθρων 95, 96 & 163 του Ν.3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε Ειδική Συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 30-12-2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00‘ μ.μ, με μοναδικά θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του απολογισμού Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2014 (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του ισολογισμού Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2014 (εισ.: αντιδήμαρχος Σωτ. Μπακαλάκου)
Κοινοποίηση

1. Προέδρους Δημ. & Τοπ. Κοινοτήτων

2. Προϊσταμένους Δ/νσεων & Τμημάτων

3. Νομικό Σύμβουλο

Ενημέρωση

1. κ.κ Βουλευτές

2. κ.κ Περιφερειάρχη – Αντιπεριφερειάρχη

3. Φορείς Ν. Καρδίτσας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό επισκέφτηκε ο πρόεδρος Τριτέκνων Τρικάλων κ. Λιούλιος

Next Article

Τον Αη-Βασίλη επισκέφθηκαν νέοι–ες του "Θεοδωρίδειου Κέντρου –Ορίζοντες"

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…