Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κωτσό επισκέφτηκε ο πρόεδρος Τριτέκνων Τρικάλων κ. Λιούλιος

Τον Πρόεδρο των Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Τρικάλων κ. Γιάννη Λιούλιο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός  και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες

Ο κ. Λιούλιος ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις δράσεις του συλλόγου και ζήτησε να στηρίξει τις τρίτεκνες οικογένειες ο Δήμος Μουζακίου καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλη την κοινωνία.

Ο κ. Κωτσός συνεχάρη τον πρόεδρο των τριτέκνων Τρικάλων και τον ενημέρωσε πως ο Δήμος Μουζακίου έχοντας ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα έχει ήδη ψηφίσει ελαφρύνσεις τόσο για τις πολύτεκνες όσο και για τις τρίτεκνες οικογένειες.

«Ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα όπου το δημογραφικό πρόβλημα είναι μία βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας μας, οι οικογένειες που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος αξίζουν συγχαρητήρια και την ευαισθησία όλων μας. Ο θεσμός της οικογένειας και κυρίως της πολύτεκνης επιβάλλεται να στηριχθεί ποικιλοτρόπως από την Ελληνική πολιτεία και την Αυτοδιοίκηση. Σας συγχαίρω για το έργο σας και μπορείτε να υπολογίζεται στο Δήμο Μουζακίου για όποια συνεργασία με στόχο τη στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός μετά το τέλος της πολύ φιλικής συνάντησης.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Next Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας