Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας στους Καρδιτσιώτες αθλητές Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας στους Καρδιτσιώτες αθλητές Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ

  • Για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον

Η Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρει την Ολυμπιονίκη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε την 4η θέση στα 35 χλμ. βάδην, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ με τελικό χρόνο 2:41:58, ενώ ταυτόχρονα κατάφερε να είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, που αγωνίστηκε επίσης στα 35 χλμ. βάδην, ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 29η θέση με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, κάνοντας χρόνο 2:36:45.

Συγχαίρουμε τους δύο Καρδιτσιώτες πρωταθλητές, οι οποίοι για ακόμα μία φορά διακριθήκαν και τίμησαν επάξια την πόλη της Καρδίτσας και την Ελλάδα σε μία τόσο μεγάλη διεθνή αθλητική οργάνωση.

Τους ευχόμαστε να έχουν καλή αγωνιστική συνέχεια με ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Λεωνίδας Μυρισιώτης

Υπεύθυνος τμήματος Αθλητισμού της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Καρδίτσας
Total
0
Shares