Στο θρυλικό Γιαντ Ελιάου το Final Four του FIBA Europe Cup

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Από το μικρό γήπεδο της Νες Ζιόνα στο θρυλικό Γιαντ Ελιάου της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η FIBA ανακοίνωσε την Τρίτη (6/4) πως το Final Four του FIBA Europe Cup άλλαξε έδρα. Δείτε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στις 23 και τις 25 Απριλίου.

Tην ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο σε μία από τις πιο θρυλικές έδρες του παγκόσμιου μπάσκετ έχασε πριν από μερικές ημέρες ο Ηρακλής. Η ήττα από την Ιρόνι Νες Ζιόνα απέκλεισε τον Γηραιό από το Final Four του Europe Cup, το οποίο όπως ανακοίνωσε η FIBA το απόγευμα της Τρίτης (6/4) θα διεξαχθεί στο Γιαντ Ελιάου, τη Menora Mivtachim Arena της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διοργανώτρια θα είναι η Νες Ζιόνα που είχε πάρει ούτως ή άλλως τη διοργάνωση, για να την φιλοξενήσει στη Schlomo Group Arena, ωστόσο μετά από επαφές με την ομοσπονδία του Ισραήλ κρίθηκε σοφότερο οι αναμετρήσεις να γίνουν σε μεγαλύτερο γήπεδο. Η Νες Ζιόνα θα αντιμετωπίσει την ρωσική Πάρμα Περμ στις 23/4, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν η ρουμανική Οραντέα με την πολωνική Σταλ. Ο τελικός και ο μικρός τελικός θα γίνουν στις 25/4.

onsports.gr
Total
16
Shares