Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην Κύπρο το βάδην του Φωκιανού – Προετοιμασία ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν

Στην Κύπρο το βάδην του Φωκιανού

Στην Κύπρο το βάδην του Φωκιανού – Προετοιμασία ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες η προετοιμασία των αθλητών του προπονητή μας Θανάση Δεληγιάννη στην πρωτεύουσα της Κύπρου την Λευκωσία.

Η Όλγα Φιάσκα και ο Ανδρέας Παπαστεργίου που τον συνόδευσαν, είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν σε ιδανικές συνθήκες σε σχέση με την Καρδίτσα, ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν.

Η Όλγα Φιάσκα που ανήκει στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης ακολουθεί τις προπονητικές οδηγίες του Ομοσπονδιακού Βάδην Θανάση Δεληγιάννη και γυμνάζεται στην Καρδίτσα. Ο βασικός στόχος της προετοιμασίας της είναι το Παγκόσμιο κύπελλο βάδην που θα γίνει στο Ομάν.

Ο έφηβος Ανδρέας Παπαστεργίου είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φωκιανού και στην χρονιά που θα διανύσουμε, μαζί με τον έφηβο Αριστοτέλη Μπούσδα και τις Νεανίδες Πένυ Φλώρου και Χρύσα Αρβανιτάκου θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ελλάδα.

Οι αθλητές του Φωκιανού θα επιδιώξουν και το 2022, να έχουν πρωταγωνιστικές θέσεις στους αγώνες που θα συμμετάσχουν. Είναι βέβαιο ότι με τη συστηματική και μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται στο σωματείο μας, θα το καταφέρουν για άλλη μια φορά.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ “Ο ΦΩΚΙΑΝΟΣ” ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article
μέτρα

Νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας σε εστίαση, γήπεδα και μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων από 03/01/2022

Next Article
Συστάσεις της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για περιορισμό στη χρήση τζακιών και ξυλόσομπων / ΒΙΝΤΕΟ

Συστάσεις της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για περιορισμό στη χρήση τζακιών και ξυλόσομπων / ΒΙΝΤΕΟ

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…