Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη Συναυλία Μαθητικών Συμφωνικών Ορχηστρών στη Λάρισα η ΣΟΝ. Τρικάλων

.

Στα πλαίσια ευρύτερης συνεργασίας με άλλους φορείς, την Κυριακή 20 Μαϊου το πρωϊ, η ΣΟΝΤ έλαβε μέρος στη Συναυλία Μαθητικών Συμφωνικών Ορχηστρών που έγινε στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, μαζί με τις δύο ορχήστρες της Λάρισας και την αντίστοιχη ορχήστρα της Κοζάνης, υπό την διεύθυνση των μαέστρων τους Χρήστου και Δημήτρη Κτιστάκη.

Οι ορχήστρες της Λάρισας παρουσίασαν έργα κλασσικής μουσικής των G. Bizet, J. Haydn, P. Mascagni, J. Strauss και J. Brahms, ενώ οι ορχήστρες της Κοζάνης και των Τρικάλων επικεντρώθηκαν σε γνωστές επιτυχίες από τον κινηματογράφο και μιούσικαλς, αντίστοιχα. Μαζί με την ΣΟΝΤ τραγούδισε η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Έλενα Γκατζά, κλέβοντας τις εντυπώσεις και τα χειροκροτήματα της κατάμεστης αίθουσας, ιδίως σε δύο παλιά Ελληνικά τραγούδια!

Η συναυλία έκλεισε πανηγυρικά με απόσπασμα από την Aida του G. Verdi, που παίχθηκε μαζί από την ΣΟΝΤ και την ορχήστρα Junior της Λάρισας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη και την ενθουσιώδη συμμετοχή του μαέστρου Δημήτρη Κτιστάκη σαν μέλος της ορχήστρας, μαζί με τους μικρούς μαθητές του!

Ηταν μιά υπέροχη συναυλία για μικρούς και μεγάλους, για τους νεαρούς εκτελεστές και το ώριμο ακροατήριό τους!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

filoi Mousikis Trikalon logo




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόσκληση για συνεδρίαση των μελών του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Next Article

Σημαντική η κοινωνική δράση του Δήμου Καρδίτσας τον Απρίλιο

Related Posts

festival volos xorevontaspanellinios 1
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου» Την…