Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου

ergasies fysiko aerio karditsa

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 21.03  έως  και την Πέμπτη 24.03.2022 λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου “Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη του Μουζακίου.

Αναλυτικά η απόφαση:

  • Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου για το χρονικό διάστημα  από  21.03  έως  και  24.03.2022  κατά  τις  ώρες  07:00΄  ε’ως  15:00΄  και συγκεκριμένα επί των οδών:

α) Ολύμπου, μεταξύ των Μπότσαρη Μάρκου και Αγίας Σωτηρίας,

β) Αχιλλέως, μεταξύ των Δαβάκη και Πινδάρου και

γ) Πινδάρου, μεταξύ των Αχιλλέως και Παρθενώνος

λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου “Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη του Μουζακίου.

  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.
  • Το Α.Τ. Μουζακίου, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.
  • Η παρούσα είναι προσωρινή και ισχύει μόνο για το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.
  • Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Η εκτέλεση της παρούσης ανατίθεται στο Α.Τ. Μουζακίου.
  • Το Α.Τ. Μουζακίου, στο οποίο αποστέλλεται η παρούσα, παρακαλείται για την επίδοση
  • δημοσίευσή της, για την ανακοίνωση στον αιτούντα των υποχρεώσεών του, που απορρέουν από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για τις λοιπές κατά περίπτωση συναφείς διατάξεις, ως και για την επίβλεψη υλοποίησής τους.Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Food Expo 42

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη, FOOD EXPO 2022

Επόμενο άρθρο
Spanias kentro Ygeias Mouzakiou

Επίσκεψη του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου