Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πασχαλινές ευχές από την ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου   

Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Πασχαλινές ευχές από την ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου

Πάσχα!! Γιορτή ελπίδας, αγάπης και αλληλεγγύης. Τα Θεία Πάθη, η Σταύρωση και η Ανάσταση ταυτίζονται με την προσδοκία του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο, για μια ζωή με όρους ανθρωπισμού και δικαιοσύνης.

Ο λαός βιώνει μια δύσκολη περίοδο και πολλές οικογένειες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια, αποτέλεσμα  των νεοφιλελεύθερων  πολιτικών της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χιλιάδες συμπολίτες μας ωθούνται στη φτώχεια, βασικά  κοινωνικά αγαθά (υγεία, παιδεία, νερό, κ.λ.π.) οδηγούνται στο ξεπούλημα και τα σκάνδαλα των «αρίστων» απειλούν, πλέον, την ίδια τη δημοκρατία μας.

Μπορούμε, όμως,  να αλλάξουμε τη ζοφερή αυτή κατάσταση, να σταματήσουμε την ανέχεια και να ανοίξουμε χώρο στο Φως και τη Δικαιοσύνη. Μπορούμε να το κάνουμε με τη δημοκρατική-προοδευτική διακυβέρνηση, για την οποία ο λαός θα δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τη σχετική εντολή, στις 21 Μαΐου.

Και θα το κάνουμε!!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

 Από την ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου

efxes syriza




Total
0
Shares
Previous Article
Agorastos Giagiakos 11

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Β. Γιαγιάκο για το Γεωπάρκο Μετεώρων-Πύλης 

Next Article
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου - Δήμος Σοφάδων: 220.000 ευρώ έκτακτη ενίσχυση για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Related Posts