Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου - Δήμος Σοφάδων: 220.000 ευρώ έκτακτη ενίσχυση για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους

Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Κάθε αναστάσιμο μήνυμα είναι μια ελπίδα. Ένα πέρασμα από το σκοτάδι στο φως. Ένα μήνυμα που αναστηλώνει τις προσδοκίες μας ώστε να υπερβούμε τις προσωπικές και  κοινωνικές προκλήσεις και να κοιτάξουμε μπροστά με οδηγό την ελπίδα.

Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης,  αποτελεί για όλους μας  ανεξάντλητη πηγή δύναμης. Για να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά με πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Άλλωστε με αισιοδοξία και αλληλεγγύη επιβάλλεται σήμερα να υπερβούμε τις δυσκολίες και να χτίσουμε κάτι νέο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

Ας σταθούμε λοιπόν όρθιοι, δυνατοί και ενωμένοι.

Θέλω να σας  διαβεβαιώσω, ότι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή  και  μεθοδικότητα επιδιώκοντας να συμβάλουμε στη δημιουργία συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και δίνουν ελπίδα την κοινωνία.

Με σταθερά και στοχευμένα βήματα θα συνεχίσουμε  την κοινή μας πορεία, τους κοινούς μας αγώνες, συνδιαμορφώνοντας το αύριο που μας αξίζει.

Στέλνω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλους σας και σε καθέναν χωριστά, με την ελπίδα το Αναστάσιμο Φως να αποτελέσει φάρο πίστης και αισιοδοξίας.

Ας γιορτάσουμε αυτές τις μέρες συλλογιζόμενοι ότι συμβάλλουμε κι εμείς στη νίκη της ζωής!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με Υγεία, Πίστη, Ταπεινότητα κι Αγάπη.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων

Θάνος Σκάρλος




Total
0
Shares
Previous Article
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

Πασχαλινές ευχές από την ΟΜ  ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μουζακίου   

Next Article
Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά

Α. Σκόνδρα - Αναστάσιμες ευχές