Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 81-73: Ισοφάριση και τελικός στο ΟΑΚΑ

aek paok

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 81-73 της ΑΕΚ και έκανε το 1-1 στη σειρά και πλέον όλα θα κριθούν σε 3ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

Κορυφαίοι για τους Θεσσαλονικείς οι Λοβ (16 πόντοι), Γκρίφιν (13 πόντοι, 7 ασίστ) και Κακλαμανάκης (11 πόντοι, 8 ριμπάουντ), X-factor ο Παπαντωνίου (9 πόντοι).

Από τους «κιτρινόμαυρους» πάλεψαν οι Μορέιρα (19 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Κατσίβελης (12 πόντοι). Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ το 3ο ραντεβού των δύο ομάδων.

Στο φιλμ της αναμέτρησης, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 15-11 στο ξεκίνημα, αλλά ο ΠΑΟΚ με τρίποντα των Τσαλμπούρη και Καμπερίδη προσπέρασε με 26-20. Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε στη β΄ περίοδο διατηρώντας τον έλεγχο (30-25), όμως η «Ένωση» ισοφάρισε 32-32 στο 16΄. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 40-34, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Λοβ (10π.).

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 45-38 στο ξεκίνημα της επανάληψης και παρά τις προσπάθειες της ΑΕΚ, κράτησαν το προβάδισμα σε όλη την τρίτη περίοδο (60-55 στο 30΄). Ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένος για την ισοφάριση και προηγήθηκε με 68-60 στο 34΄. Η ψυχολογία ήταν καθαρά με τους Θεσσαλονικείς και με τρίποντα των Γκρίφιν και Μπιτς, η διαφορά πήγε στους δέκα (74-64). Ψύχραιμος στο φινάλε ο ΠΑΟΚ, πήρε τη νίκη με 81-73 και έμεινε «ζωντανός» στη σειρά.




Total
0
Shares
Previous Article
zagorakis

ΕΠΟ: Συνάντηση Ζαγοράκη με την αντιπροσωπεία της UEFA

Next Article
kompo

Αργυρό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Κόμπο

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…