Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΕΠΟ: Συνάντηση Ζαγοράκη με την αντιπροσωπεία της UEFA

συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας και οργάνωσης
zagorakis

Θέματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο συζήτησαν UEFA και Ζαγοράκης.

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη αντιπροσωπεία της UEFA και μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη, την Πέμπτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη. Οι δύο πλευρές μίλησαν για την ολιστική μελέτη, τις αλλαγές που θα γίνουν στο καταστατικό της Ομοσπονδίας, αλλά και κάποια θέματα που αφορούν τον αθλητικό νόμο.

Από την κουβέντα δεν έλειψε και η… διαιτησία, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να είναι παρών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Αντιπροσωπεία της UEFA αποτελούμενη από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Κέβιν Λαμούρ, τον διευθυντή εθνικών ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς και το μέλος της διεύθυνσης εθνικών ομοσπονδιών Μάριο Γεωργίου υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης, επαναδιατυπώθηκε η εμπιστοσύνη που τρέφει η UEFA προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΟ, όπως άλλωστε αυτή είχε εκφραστεί από τον κ. Τσέφεριν στην πρόσφατη συνάντησή τους στο Μοντρέ, στο πλαίσιο του 45ου Συνεδρίου της UEFA.

Ακολούθησαν συζητήσεις του κ. Ζαγοράκη με τα μέλη της αντιπροσωπείας της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, παρουσία του αναπληρωτή προέδρου Παναγιώτη Δημητρίου και του εκτελεστικού γραμματέα Ιάκωβου Φιλιππούση, με βασικό αντικείμενό τους τις επιβεβλημένες καταστατικές αλλαγές ενόψει της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, προκειμένου να γίνουν πράξη οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στην Ολιστική Μελέτη των FIFA-UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στον αθλητικό νόμο και συγκεκριμένα στην ανάγκη πλήρους εναρμόνισής του με τις καταστατικές αρχές των διεθνών συνομοσπονδιών.

Τέλος, παρουσία του πρόεδρου της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ, συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας και οργάνωσης ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν».

onsports.gr




Total
0
Shares
Previous Article
paparizou vandi

Αποκλειστικό: Δέσποινα Βανδή και Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησαν σήμερα γυρίσματα σε Μουζάκι και Καρδίτσα 

Next Article
aek paok

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 81-73: Ισοφάριση και τελικός στο ΟΑΚΑ