Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε το 2ο Πολυθεματικό Νοσηλευτικό Συμπόσιο στο Μουζάκι

 

Την σημερινή δεύτερη ημέρα του 2ου Πολυθεματικού Νοσηλευτικού Συμποσίου, αναπτύχθηκε θεματολογία σχετική με την εκπαίδευση και ενημέρωση των γονέων με χρόνια νοσήματα, με τα νεότερα δεδομένα για τα εμβόλια και τις επείγουσες καταστάσεις στο σχολείο. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη μετάδοση γνώσης στους Επαγγελματίες Υγείας της Περιφέρειας, για την διαχείριση ειδικών καταστάσεων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν Κλινικά Φροντιστήρια που αφορούσαν στην πρόληψη και αντιμετώπιση των κατακλίσεων, στη διαχείριση συγκρούσεων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στην ευαισθητοποίηση του εκπαιδευτικού προσωπικού και των επαγγελματιών υγείας στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής κατά τη διάρκεια της Καρδιοαναπνευστικής Ανακοπής.

Το Συμπόσιο τίμησαν με την παρουσία τους η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Ευαγγελία Ράτσικα και η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Αγγελική Τσαντίκου, οι οποίες στήριξαν καθοριστικά την διοργάνωση του Συμποσίου, καθώς και οι Επίκουροι Καθηγητές του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Ιωάννης Πανταζόπουλος και κ. Αθανάσιος Χαλκιάς.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Νοσηλευτικής, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, κ. Βασιλική Μάτζιου και η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πολυθεματικού Νοσηλευτικού Συμποσίου, ευχαρίστησαν θερμά τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Mouzaki Palace κ. Γεώργιο Σύλα και τον Υποδιευθυντή του Ξενοδοχείου κ. Δημήτριο Στεφανή, για τον επαγγελματισμό τους, την άψογη φιλοξενία, την φιλικότητα και την άρτια παροχή υπηρεσιών. Οι προαναφερθέντες συνετέλεσαν καταλυτικά στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του Συμποσίου,  στην άνετη διαμονή των συμμετεχόντων και συνέβαλαν στην προβολή της απαράμιλλης ομορφιάς του Μουζακίου.




Total
0
Shares
Previous Article

Αθανάσιος Καρύδας: Ο κ. Γεώργιος Παναγόπουλος συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Next Article
aggelis nikolaos

Επανάσταση 1821 - Καταρρίπτοντας την διεθνιστική προπαγάνδα

Related Posts