Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες και Μαυρομματιανοί τιμούν τον Αρχιστράτηγο Γ. Καραϊσκάκη

ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΑΝΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών και ο Σύλλογος των Απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης» προσκαλούν όλους τους Καρδιτσιώτες και Θεσσαλούς του Λεκανοπεδίου της Αττικής-Πειραιά την προσεχή Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 11.30’ π.μ. στην επιμνημόσυνη δέηση που οργανώνουν στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου Ολυμπιακού «Γεώργιος Καραϊσκάκης» – σταθμός Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»).

Θα χοροστατήσει ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, κ.κ. Νήφων.

Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο Αντιστράτηγος ε.α. – Γενικός Γραμματέας Δήμου Πεντέλης, κ. Κων/νος-Πολυχρόνης Τίγκας, ενώ θα πραγματοποιηθεί, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων των φορέων.

Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιώς, ενώ θα παρευρεθούν αντιπροσωπεία Αξιωματικών και οπλιτών του Στρατού Ξηράς, καθώς επίσης και τιμητικά χορευτικά αγήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας και του Χορευτικού Ομίλου Ελληνικής Παράδοσης περιοχής Καρδίτσας «Το Σεργιάνι».

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Για πληροφορίες για την εκδήλωση να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210.3301370 και στο www.karditsiwtes.gr
Total
0
Shares