Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Πανελλήνιος Ελληνοιταλικος Σύλλογος φιλίας και συνεργασίας των απόφοιτων ιταλικών πανεπιστήμιων χαιρετίζει το club της Ferrari

ΕEfthimiadis passione Rossa Ferari

Ο Πανελλήνιος Ελληνοιταλικος Σύλλογος φιλίας και συνεργασίας των απόφοιτων ιταλικών πανεπιστήμιων χαιρετίζει το club της Ferrari

Σημαντικό γεγονός για τον Νομό Καρδίτσας

Ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων που έχει έδρα την Καρδίτσα και ο Πρόεδρός του Νίκος Ευθυμιάδης καλωσορίζουν το Club της Ferrari «Passione Rossa»,  που αυτές τις μέρες φιλοξενείται στον νομό μας.

Ο Πανελλήνιος Ελληνοιταλικός Σύλλογος που αποτελεί σταθερό βήμα συσπείρωσης, συνένωσης, δυναμικής και εμφανούς παρουσία των χιλιάδων ελλήνων που σπούδασαν στην Ιταλία, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο των Ελλήνων Επιστημόνων στην διαμόρφωση μιας άλλης αισθητικής αντίληψης στην Ελληνική Κοινωνία χαιρετίζει την παρουσία στην  Καρδίτσα της κορυφαίας Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας της «Ferrari». Και αυτή η εκδήλωση αποτελεί ένα δείγμα και μια γέφυρα φιλίας και συνεργασίας με τον φίλο Ιταλικό λαό που τόσα πολλά μας ενώνουν.

Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στον Νομό Καρδίτσας τον Πρόεδρο τou μεγαλύτερου και δημοφιλέστερου Κλαμπ ιδιοκτητών αυτοκινήτων “Passione Rossa” της Ferrari, τον Δρ.Fabio Barone και τους συνεργάτες του με τα εξαιρετικά μοντέλα της «Ferrari».

Όλοι οι Ιταλοσπουδαγμένοι στηρίζουμε την Ελληνοϊταλική συνεργασίας σε όλους τους τομείς και ειδικότερα στον τομέα του Αθλητισμού, των Σπορ, του Πολιτισμού.

Ο Νόμος Καρδίτσας και η Θεσσαλία διαθέτει χιλιάδες επιστήμονες απόφοιτους Ιταλικών Πανεπιστημίων που αγκαλιάζουν και στηρίζουν τον ερχομό της διάσημης ιταλικής Ferrari.

Ως γνωστόν πάνω από 50.000 έλληνες έχουν σπουδάσει στα Ιταλικά Πανεπιστήμια από την δεκαετία του ’50 βρίσκοντας φιλοξενία στα Ιταλικά Πανεπιστήμια και κουβαλούν μαζί τους την προηγμένη ιταλική κουλτούρα και παιδεία.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Kotsos Simandrakos

Ανοίγει πλατφόρμα ενστάσεων για όσους αγρότες αδικήθηκαν από το monitoring

Επόμενο άρθρο
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ενημέρωση ψηφοφόρων για την εκλογή προέδρου στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 - ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ν.Ε. Καρδίτσας: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου - Απέναντι στις διεκδικήσεις των αγροτών η κυβέρνηση Μητσοτάκη σηκώνει ασπίδα αυταρχικότητας με ματ και χημικά - Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2023 προβλέπεται από τον ασφαλιστικό «νόμο Βρούτση»

«Με τον Αλέξανδρο»