Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023» - Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου - Κωστής Νούσιος

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία τιμούν και φέτος τη μεγάλη γιορτή, το Πάσχα του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στην Παναγία, τη Μητέρα του κόσμου, ακουμπούν οι ελπίδες μας για να έχει αίσια έκβαση κάθε μας πρόβλημα, στην Υπερμάχο Στρατηγό οι προσευχές μας, για να αντιμετωπίζουμε κάθε απειλή της εθνικής μας κυριαρχίας, στην Οδηγήτρια, για να φωτίζει το δρόμο μας.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τα μικρά ορεινά χωριά έως τα ακριτικά νησιά μας, ναοί και μοναστήρια είναι αφιερωμένα στη Χάρη Της. Εκεί που όλοι οι χριστιανοί προσεύχονται  και ζητούν να μεσιτεύει στον Κύριο , να δυναμώνει την Πίστη μας και να μας χαρίζει την ευλογία της.

Και φέτος στη βοήθεια της Παναγίας προσβλέπουμε, για να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της πανδημίας και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις της γείτονος Τουρκίας.

Η Υπεραγία Θεοτόκος ας μας σκεπάζει με τη Χάρη Της και ας μας οδηγεί στην πρόοδο, την ειρήνη και την ευημερία.

Χρόνια Πολλά σε όλους.




Total
0
Shares
Previous Article
Ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ στον ΑΣΚ !!!

Ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ στον ΑΣΚ !!!

Next Article
Maravas Kostas 800x500 1

Κ. Μαράβας: Πρώτη φορά βλέπω τόσο «ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ» αντιπολίτευση, λειψή από παρουσία & ιδέες

Related Posts