Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ στον ΑΣΚ !!!

Ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ στον ΑΣΚ !!!

Ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ στον ΑΣΚ !!!

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει την ένταξη του Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ στο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο Σλοβένος αθλητής είναι 28 ετών (γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1994 στη Λιουμπλιάνα), με ύψος 2.02 μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.

To 2013 ο David Gabrovsek βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπου φοίτησε στο κολέγιο Σάουθουεστ Μπάπτιστ για δυο σεζόν, με απολογισμό 58 αγώνες (οι 29 ως βασικός), 15.1 λεπτά συμμετοχής, 53% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα και 78% στις βολές και ακόμη, 5 πόντους μ.ο. και 1.7 ριμπάουντ. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Σλοβενία, φορώντας κατά σειρά τις φανέλες της Ταιφούν Σεντιούρ, Ιλίρια, Ολίμια Πόντσετρτεκ και Ρογκάτσκα, όλες ομάδες της Α1 Σλοβενίας. Την τελευταία του σεζόν στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας, είχε 13 πόντους και 4.9 ριμπάουντ με τη Ρογκάτσκα.

Ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ στον ΑΣΚ !!!

Τη σεζόν 2021-22 βρέθηκε στην Ισλανδία με τη φανέλα της Στιάρναν, με την οποία κέρδισε το Κύπελλο Ισλανδίας, ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του τελικού σκοράροντας 29 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 93-85 επί της Πόρλακφσον. Στο πρωτάθλημα Ισλανδίας, ο Γκόμπραβσεκ είχε σε 24 αγώνες 28.7 λεπτά συμμετοχής, με μέσους όρους 16.1 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, με 61% στα δίποντα, 33% στα τρίποντα και 68% στις ελεύθερες βολές. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Σλοβενίας.

Καλωσορίζουμε τον David στον Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα στη Θεσσαλία

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Σάββατο 12/8

Next Article
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023» - Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου - Κωστής Νούσιος

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για τον Δεκαπενταύγουστο