Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου, στον φιλόξενο χώρο του APOLIS ΠΙΣΙΝΑ – CLUB.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κα. Βράντζα Παναγιώτα, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Γεώργιος Κωτσός, η Αντιδήμαρχος κα. Τσιούφη Ευαγγελία, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παναγόπουλος, ο Αστυνομικός Δ/ντης Καρδίτσας κ. Κατέρης Γεώργιος, η Δασάρχης Μουζακίου κα. Χουρδάκη Τερψιθέα, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα. Φανή Τσιρογιάννη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μουζακίου κ. Νικόλαος Πούπης, η Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας κα. Ντούρβα Παρασκευή, oι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Στάθης Φάνης, κ. Φροξυλιάς Βάϊος, κ. Γκινής Επαμεινώνδας, κ. Γκαγκάς Άρης, η Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Ακακίου κα. Ζιάκα Μαριάννα, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού – Αρχαιολογικού- Λαογραφικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» κα. Φίλου Βασιλική και μέλη του Δ.Σ, ο Πρόεδρος του Λαογραφικού-Αρχαιολογικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «Το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας» κ. Καραβίδας Γεώργιος, ενώ χαιρετισμό απέστειλε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Μουζακιωτών Αθήνας κα. Διαμαντοπούλου Ολυμπία η οποία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί, φίλες, φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους ανωτέρω για την παρουσία τους στην πρώτη Εκδήλωση του Συλλόγου μας για το 2019 και καθώς και για την υποστήριξη τους σε όλες τις δραστηριότητες μας. Τέλος  ευχαριστούμε το Μouzakinews.gr, τον Γιάννη Στάθη και τον Νίκο Πολίτη για την προβολή και την κάλυψη της εκδήλωσης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου




Total
0
Shares
Previous Article
Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση στο Μουζάκι

Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση στο Μουζάκι

Next Article

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Related Posts