Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση στο Μουζάκι

Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση στο Μουζάκι

 

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παιδική κακοποίηση διοργανώνει το Κέντρο Υγείας Μουζακίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου & 2ου Δημοτικού σχολείου καθώς και το Σύλλογο Γυναικών Μουζακίου.

Στην εκδήλωση θα συζητηθεί και θα αναλυθεί διεξοδικώς το θέμα της παιδικής κακοποίησης ως φαινόμενο που είναι μια μάστιγα στον αιώνα  της τεχνολογικής και επιστημονικής εξέλιξης που διανύουμε, μιας εξέλιξης που εκτείνεται δυστυχώς σε επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο περισσότερο και όχι σε επίπεδο ευαισθησίας και ανθρωπιάς με εύκολα θύματα δυστυχώς τα παιδιά. Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν γιά το φλέγον θέμα της παιδικής κακοποίησης και θα προταθούν λύσεις γιά την απομόνωση και την πάταξη του φαινομένου.

Γιά το φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης θα μιλήσουν οι κ Ρογγανάκη Λία (Γενική Ιατρός) και ο κ. Καβάλας Δημήτριος (Κοινωνικός λειτουργός του Κέντρου Υγείας Μουζακίου).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου της Τετάρτη 27/2 /2019 στις 18.00 μ.μ.

afisa kakopoiisi Mouzaki



Total
0
Shares