Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με ικανοποιητικό ρυθμό προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου αθλητικού κέντρου στο συγκρότημα Γαιόπολις

Gaiopolis Larisa 1

Με ικανοποιητικό ρυθμό προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου αθλητικού κέντρου στο συγκρότημα Γαιόπολις

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο συγκρότημα Γαιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη της Λάρισας. Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου και στίβου ενώ ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων και των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων του Κτιρίου αθλητικών δραστηριοτήτων. Στο κλειστό γυμναστήριο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης των κλιματιστικών σωμάτων και των νέων φωτιστικών τύπου  Led. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει την ανακατασκευή των γηπέδων καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης.

«Η πορεία των εργασιών για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο συγκρότημα Γαιόπολις προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήση Μαμούρη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες υλοποιούμε ένα έργο ουσίας που αναβαθμίζει τον φοιτητικό αθλητισμό και γενικότερα τις αθλητικές υποδομές στη Θεσσαλία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Gaiopolis Larisa 2
Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας - Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας-Με 260.600 ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Αργιθέας

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δ.Σ. Αργιθέας για τη λειτουργία των σχολείων της

Next Article
Roma Trikala dimos astyn mesolavisi 1

Πρόγραμμα αστυνομικής διαμεσολάβησης και συνεργασίας με Ρομά στον Δήμο Τρικκαίων