Με επιτυχία ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετού

Ο Αποκριάτικος Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετού στην αίθουσα του HOTEL «ΝΤΙΝΑΣ» στα Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετού την Κυριακή της Αποκριάς στην αίθουσα δεξιώσεων του HOTEL «ΝΤΙΝΑΣ» στα Τρίκαλα, με την παρουσία αρκετού κόσμου που κατέκλυσε τον χώρο του ξενοδοχείου.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Νικολάου Καραθανάση ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους επισήμους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναφερόμενος και στις δραστηριότητες του Συλλόγου που άπτονται στον πολιτισμό και στην αναβίωση των εθίμων του Χωριού.

Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας δίνοντας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για τις πολλές  δραστηριότητες που πραγματοποιεί ο Σύλλογος, τονίζοντας ότι ο Δήμος Πύλης θα στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παχτουρίου κ. Παναγιώτης Μπόλης έκανε και αυτός με την σειρά του το σχετικό χαιρετισμό. Ως γνωστόν ο Συνοικισμός του Αετού ανήκει στην παραπάνω Κοινότητα.

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παχτουρίου κ. Παν. Μπόλης, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Τεντολούρης, και πρώην Γραμματέας της πρώην  διευρυμένης  Κοινότητας Νεράιδας κ. Γεώργιος Οικονόμου.

Τέλος ο δήμαρχος  Κώστας Μαράβας βράβευσε τον μαθητή Δημοσθένη Μπανταβάνη για την επιτυχία του στα ΑΕΙ.

Ακολούθησε γλέντι και χορός κάτω από τον ήχο Λαϊκής  και δημοτικής ορχήστρας  στο κλαρίνο ο Ηλίας Τζερεμές, στο μπουζούκι-λαούτο-μπαγλαμά –τραγούδι, ο Μίλτος Κρανιάς, κιθάρα –τραγούδι ο Παναγιώτης Παπακώστας, τραγούδι ο Λόζιος.

DSC00196

DSC00198

DSC00199

DSC00205 1
Total
0
Shares