Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με ενέργεια και δύναμη από τον κόσμο του ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται τον Άρη

Με ρεαλισμό αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του κόντρα στην ΑΕΚ! - Με ενέργεια και δύναμη από τον κόσμο του ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται τον Άρη

Με ενέργεια και δύναμη από τον κόσμο του ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται τον Άρη

Ένα νέο, σπουδαίο όσο και κρίσιμο ραντεβού με την ιστορία του έχει την Κυριακή στις 7:15 μ.μ. ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη να συγκεντρώνει δικαίως τα βλέμματα των φιλάθλων της περιοχής.

Η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» αντίπαλο που διαθέτει ποιότητα αλλά και την πίεση να επιστρέψει στις επιτυχίες, γεγονός που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Από την πλευρά του, ο Α.Σ.Κ. με ρεκόρ 3-14 έχει άμεση ανάγκη να προσθέσει νίκες στο ενεργητικό του, ορμώμενος από την έδρα του, στην οποία μετρά δύο διαδοχικές επιτυχίες στους πρόσφατους τελευταίους αγώνες.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν μπροστά τους μία μεγάλη αγωνιστική πρόκληση, καθώς θα υποδεχτεί μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και καλούνται να υπερκεράσουν ένα σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο για την παραμονή τους στην Basket League. Τόσο η σημασία του αγώνα, όσο και το μέγεθος του αντιπάλου διατηρούν σε εγρήγορση το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου που με τη γνωστή, βελτιωμένη εικόνα των τελευταίων εβδομάδων φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια σε εμφανίσεις κι αποτελέσματα που του επιτρέπουν να ελπίζει στη διατήρησή του στη μεγάλη κατηγορία.

Σε αυτό το μοτίβο, ο Α.Σ.Κ. ολοκληρώνει την προετοιμασία του με το προπονητικό επιτελείο να ετοιμάζει αθλητικά και τακτικά την ομάδα για ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και ρυθμού, καθώς, όπως τονίζεται, αυτό που απαιτείται είναι διάρκεια σε απόδοση και συγκέντρωση για να έλθει ένα πολύτιμο αποτέλεσμα. Στην εξίσωση των παραπάνω, εισέρχεται και ο φίλαθλος κόσμος της Καρδίτσας που καλείται να δημιουργήσει ξανά μία ατμόσφαιρα, ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα για ένα αποτέλεσμα υπέρβασης.

Με την «κλεψύδρα» να αδειάζει και το πρωτάθλημα να έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία, άπαντες στον Α.Σ.Κ. έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας του προσεχούς αγώνα και χωρίς αμφιβολία, η αποφασιστικότητα και η ενέργεια που αντλείται από το φίλαθλο κοινό σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι αυτές που δημιουργούν πάντοτε έξτρα κίνητρο στο αγωνιστικό τμήμα.

Για τον αγώνα της Κυριακής, διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Μανώλης Τσολάκος, Γεώργιος Θεονάς και Παναγιώτης Σκαλτσής.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του Άρη

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη κι ενόψει του προσεχούς αγώνα, απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Κ.Α.Ε. Άρης, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας, του Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, μετά τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων.

Κορυφώνεται η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων

Με μεγάλη κινητικότητα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ για τον αγώνα με τον Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-2 το πρωί.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.




Total
0
Shares
Previous Article
pes tin apopsi sou Larisa sidirodromoi

Ανοικτή δημόσια διαβούλευση του Δήμου Λαρισαίων με τους πολίτες για το θέμα του σιδηρόδρομου στη Λάρισα 

Next Article
ΑΝΚΑ: Διαβούλευση στο Δήμο Παλαμά για τα Leader

ΑΝΚΑ: Διαβούλευση στο Δήμο Παλαμά για τα Leader

Related Posts

festival volos xorevontaspanellinios 1
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου» Την…