Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝΚΑ: Διαβούλευση στο Δήμο Παλαμά για τα Leader

ΑΝΚΑ: Διαβούλευση στο Δήμο Παλαμά για τα Leader

ΑΝΚΑ: Διαβούλευση στο Δήμο Παλαμά για τα Leader

Προτεραιότητα στην μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και στη νεανική επιχειρηματικότητα  

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της διαβούλευσης για το νέο LEADER στο Δήμο Παλαμά όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα εφαρμογής της διαδικτυακής πλατφόρμας mentimeter και καταγράφηκε με on-line ψηφοφορία η γνώμη και οι απόψεις 31 συμμετεχόντων.

Στην ημερίδα που διοργανώθηκε από την ΑΝΚΑ ΑΕ, τον Δήμο Παλαμά και τον Εμπορικό Σύλλογο παραβρέθηκαν πολιτιστικοί σύλλογοι, επαγγελματίες και αγρότες.

Συζητήθηκαν οι ανάγκες, οι προκλήσεις, οι ευκαιρίες και οι προτεραιότητες ανάπτυξης της περιοχής και ιδιαίτερα η αξιοποίηση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Επισημάνθηκε το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα του Δήμου το οποίο εκφράζεται μέσα από τη δραστηριότητα των πολιτιστικών και γυναικείων συλλόγων.

ΑΝΚΑ: Διαβούλευση στο Δήμο Παλαμά για τα Leader

Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ‘έξυπνες” δράσεις συνεργασίας μεταξύ δημόσιων, ιδιωτικών και συλλογικών φορέων και μπορούν να έχουν σημαντικό κοινωνικό ή περιβαλλοντικό αποτύπωμα (π.χ. φροντίδα ηλικιωμένων, αντιμετώπιση ενεργειακής φτώχειας κ.α.)

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος αναζητήστε τη σχετική διαδικτυακή φόρμα https://docs.google.com/forms/d/17UIQTQABwzOAG4-D0apLt0j3ZaC9XbQYY6bwksnAxDU/edit

Επόμενη διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς και τον πληθυσμό για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Σ.Σ. ΚΑΠ 2023-2027 στο Δήμο Σοφάδων.
Total
0
Shares
Previous Article
Με ρεαλισμό αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του κόντρα στην ΑΕΚ! - Με ενέργεια και δύναμη από τον κόσμο του ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται τον Άρη

Με ενέργεια και δύναμη από τον κόσμο του ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται τον Άρη

Next Article
novoville app banner

Αιτήματα πολιτών στον Δ. Τρικκαίων και μέσω της εφαρμογής για τη στάθμευση

Related Posts