Κορονοϊός: Η ΑΕΛ θέτει υπό την προστασία της τις συνοικίες των Ρομά στη Λάρισα

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως θα θέσει η ίδια υπό την προστασία της τις συνοικίες των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιαννούλη και τον Τύρναβο.

Η κάθε ομάδα βοηθάει όπως μπορεί στη μάχη κατά της πανδημίας και στη νίκη του κορονοϊού. Η ΑΕΛ με τη σειρά της και από την πλευρά της όπως έκανε γνωστό αποφάσισε να θέσει υπό την προστασία της τις συνοικίες των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιαννούλη και στον Τύρναβο.

Έκανε γνωστό μάλιστα πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λάρισας ήρθε το Σάββατο σε επαφή με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό και τον πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας κ. Παϊτέρη για να τους δηλώσεις πως διαθέτει το ποσό που απαιτείται για την αγορά 10.000 μασκών οι οποίες θα διατεθούν αποκλειστικά τους κατοίκους των ως άνω συνοικιών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει:

“Από σήμερα και μέχρι το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού η ΠΑΕ ΑΕΛ θέτει υπό την προστασία της τις συνοικίες (κακώς αναφέρονται ως καταυλισμοί) των Ρομά στη Νέα Σμύρνη, στη Γιάννουλη και στον Τύρναβο.

Σήμερα ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ήρθε σε επαφή με τους: 1. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, και 2. Πρόεδρο των Ρομά Θεσσαλίας κ. Παϊτέρη (είναι πατέρας του ενός εκ των τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ νεαρού Παναγιώτη Παϊτέρη) και τους δήλωσε ότι θέτει στη διάθεση τους το ποσό που απαιτείται για την αγορά 10.000 μασκών, οι οποίες όμως θα διατεθούν αποκλειστικά στους κατοίκους των ως άνω συνοικιών Ρομά του Νομού Λάρισας για την προληπτική προστασία τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, εφόσον οι ως άνω μάσκες δεν επαρκέσουν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των Ρομά των ως άνω συνοικιών του Νομού Λάρισας σε αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα θα επανέλθει με νέα δωρεά μασκών, εφόσον της ζητηθεί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί όλους τους πολίτες του Νομού Λάρισας, που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τις οικογένειες των συνανθρώπων μας Ρομά, που ζουν μαζί μας και οι οποίοι είναι γνωστό ότι επιβιώνουν με πολύ δύσκολες συνθήκες στη ζωή τους, να το πράξουν άμεσα. Η ανθρώπινη υπόσταση είναι μία και χωρίς διακρίσεις”.

sport24.gr
Total
0
Shares
Previous Article

Premier League: Αλλαγές κανονισμών στο χέρι και τη θέση των τερματοφυλάκων

Next Article

Super Market ΤΑΣΙΟΣ στο Μουζάκι Καρδίτσας


Total
0
Share