Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Δύο συλλήψεις για κλοπές σε σούπερ μάρκετ και μάντρα αυτοκινήτων

 

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (03-09-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, μία 26χρονη, διότι αφαίρεσε από σούπερ – μάρκετ διάφορα προϊόντα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές (02-09-2018) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 35χρονος, διότι μετέβη σε μάντρα εμπορίας αυτοκινήτων και διέρρηξε δύο αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε διάφορα εξαρτήματα (μπαταρίες, ραδιοκασετόφωνα κ.α.). Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Σύλληψη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη, χθες (03-09-2018) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 37χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (58) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη σήμερα (04-09-2018) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 28χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει (26) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν δύο 15χρονοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος 15χρονου

Next Article

Έφυγε από τη ζωή η Κωνσταντινιά Σβώλου του Βασιλείου σε ηλικία 63 ετών

Related Posts