Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν δύο 15χρονοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος 15χρονου

 

Εξιχνιάστηκε άμεσα η απόπειρα ληστείας σε βάρος 15χρονου που διαπράχθηκε προχθές στη Λάρισα

Συνελήφθησαν ως δράστες δύο 15χρονοι

Συνελήφθησαν χθες (03-09-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο 15χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της (02-09-2018) στη Λάρισα οι δύο 15χρονοι προσέγγισαν τον συνομήλικό τους που κινούνταν πεζός και με τη χρήση σωματικής βίας, επιχείρησαν να αφαιρέσουν το κινητό του τηλέφωνο, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επισταμένες έρευνες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της 

Συνελήφθησαν τρία άτομα 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα και συνελήφθησαν χθες (03-09-2018) και σήμερα (04-09-2018) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρία άτομα, ηλικίας 15, 17 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Μαΐου του 2018 έως και χθες στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της, οι τρεις δράστες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, προέβησαν συνολικά σε επτά περιπτώσεις τετελεσμένων κλοπών και σε μία απόπειρα κλοπής σε οικίες, από τις οποίες αποκόμισαν διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και μία τραπεζικά κάρτα ανάληψης, ενώ ακόμη αφαίρεσαν και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 15χρονου και του 17χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών που αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους, καθώς και ένα γκλοπ.

Γίνεται μνεία ότι ο 15χρονος συλληφθείς είναι ένας από τους δράστες της προχθεσινής ληστείας σε βάρος συνομήλικού του στη Λάρισα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Η πληροφορική «ζωντανεύει» κλειστό σχολείο του Δήμου Τρικκαίων

Next Article

Καρδίτσα: Δύο συλλήψεις για κλοπές σε σούπερ μάρκετ και μάντρα αυτοκινήτων

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”