Καλαμπάκα: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση

elliniki astynomia

Καλαμπάκα: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση

Συνελήφθη, χθες (20-10-2021) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι λίγο νωρίτερα χθες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ωστόσο ο οδηγός δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος προς την περιοχή της Καλαμπάκας.

Οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί τον ακολουθούσαν, κάνοντας χρήση ηχητικών και φωτεινών σημάτων, χωρίς ωστόσο ο δράστης να σταματήσει το όχημα. Ευρισκόμενοι σε περιοχή της Καλαμπάκας, ο οδηγός του οχήματος πραγματοποίησε ξαφνικά αναστροφή και κατευθύνθηκε με ταχύτητα προς το κινούμενο στην αντίθετη κατεύθυνση υπηρεσιακό όχημα, με σκοπό να το εμβολίσει.

Κατόπιν τούτου, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημά τους και λόγω των επικίνδυνων συνθηκών για τη σωματική τους ακεραιότητα, ο ένας έκανε χρήση του ατομικού του οπλισμού για την ακινητοποίηση του οχήματος, χωρίς ωστόσο αυτό να επιτευχθεί.

Λίγη ώρα αργότερα, το όχημα του δράστη βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην ίδια περιοχή, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σε ορεινό δασώδες σημείο της ίδιας περιοχής.     Total
10
Shares
Previous Article
Σύλλογος Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων (ΣΠΟΡΤ): Μια διάσχιση στο Βίτσι

Σύλλογος Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων (ΣΠΟΡΤ): Μια διάσχιση στο Βίτσι

Next Article
Συνάντηση Σκόνδρα – Λυκουρέντζου για την διαφορά μεταξύ εμπορικής τιμής και αποζημίωσης ΕΛΓΑ στο βαμβάκι.

Συνάντηση Σκόνδρα – Λυκουρέντζου για την διαφορά μεταξύ εμπορικής τιμής και αποζημίωσης ΕΛΓΑ στο βαμβάκι.Total
10
Share