Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ισοπαλία για την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα

Ισοπαλία για την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα

Ισοπαλία για την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννησης

Η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 3ο λεπτό και ανήκε στην ομάδα μας. Ο Καρανίκας έκανε τη σέντρα, ο Μπιανκόνι έκανε την κεφαλιά όμως ο Κίναλης μπλόκαρε.

Στο 10ο λεπτό ο Βιδάλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκίνη πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κίναλης μπλόκαρε ξανά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζιώγας έκανε την κεφαλιά, ο Γκέκας απέκρουσε και απομάκρυνε εκ νέου σε κόρνερ.

Στο 18ο λεπτό ο Βιδάλ σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας στο 22′. Ο Καρανίκας σέντραρε, ο Γκίνη έστρωσε στον Δημούτσο, το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κίναλη.

Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί φάσεις μπροστά από την εστία του Κίναλη. Ο Βιδάλ έδωσε στον Μπαντιμπανγκά, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 25ο λεπτό ο Κουτρομάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λαρρέα πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα νέα τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας. Ο Βιδάλ με ωραία προσπάθεια, έβγαλε τη σέντρα, ο Γκίνη έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Κίναλης απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 33ο λεπτό ο Γκίνη έδωσε ωραία στον Μπιανκόνι, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ο Κίναλης όμως τον πρόλαβε και κέρδισε το φάουλ.

Τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για την ομάδα μας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο 45ο λεπτό. Αρχικά ο Μπιανκόνι έδωσε στον Μπαντιμπανγκά που σούταρε με τον Δημητρούλα να διώχνει πάνω στη γραμμή. Αμέσως μετά ο Βιδάλ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πλέγας έπιασε την κεφαλιά, με τον Κίναλη να αποκρούει, ο Πλέγας έγινε αποδέκτης της μπάλας εκ νέου, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι κυρίαρχη, να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, όμως να μην έχει πετύχει το γκολ, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμένει.

Η ομάδα μας συνέχισε και στην επανάληψη να ψάχνει το γκολ.

Στο 64ο λεπτό ο Μπενγκόα βρέθηκε απέναντι στον Κίναλη, όμως το πλασέ του πέρασε κόρνερ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο ίδιος, ο Λαρρέα πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως ο Κίναλης απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουτρομάνος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Νέα τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας. Στο 75ο λεπτό ο Μπιανκόνι βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Κίναλη να αποκρούει ξανά, ο Μάνιος έγινε αποδέκτης της μπάλας έκανε το γύρισμα, ο Γκίνη από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 89ο λεπτό ο Μπενγκόα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα κοντραρε και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα μας έμεινε στο 0-0 με τον Θεσπρωτό.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής μας κ.Περικλής Αμανατίδης:

Γκέκας, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Κουτρομάνος(85′ Γκουεγέ), Δημούτσος(85′ Μπάλλας), Πλέγας, Γκίνη, Βιδάλ(Μπενγκόα) Μπαντιμπανγκά(Μάνιος) και Μπιανκόνι(80′ Κουτσιανικούλης)




Total
0
Shares
Previous Article
Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

Next Article
triantopoulos nanos

Διαδοχικές συναντήσεις με σημαντικούς πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος στην Αθήνα

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike