Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Διαδοχικές συναντήσεις με σημαντικούς πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος στην Αθήνα

triantopoulos nanos

Διαδοχικές συναντήσεις με σημαντικούς πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος στην Αθήνα, συνοδευόμενος από το γραμματέα του Δήμου κ. Βασίλη Μπράντζο.

Από τις συναντήσεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτή με τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, όπου τέθηκαν προβλήματα που σχετίζονται με τις φυσικές καταστροφές του «Ιανού» και των κατολισθήσεων σε οικισμούς της Καρίτσας. Επίσης ο δήμαρχος συζήτησε και θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος, αλλά και για νέες υποδομές με αναπτυξιακό χαρακτήρα, όπως το υδατοδρόμιο στο Λαμπερό, το χιονοδρομικό κέντρο, δύο μοναδικά θεματικά πάρκα, έργα τα οποία θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της λίμνης ως τουριστικού προορισμού.

Με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας του ΥΠΕΝ κ. Ευθ. Μπακογιάννη, για την προώθηση του έργου των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων Λίμνης Πλαστήρα. Με την ολοκλήρωση των Τ.Π.Σ. διαμορφώνεται ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, αφού αίρονται οι στρεβλώσεις της Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου, που μας κληροδότησε το παρελθόν.

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη συζητήθηκε το θέμα ένταξης έργων του Δήμου Λίμνης στο πρόγραμμα «Τρίτσης» με πρώτο την αγροτική οδοποιία στην αμπελουργική ζώνη Μοσχάτου – Μεσενικόλα – Μορφοβουνίου, πρόταση 1,3 εκατ. Ευρώ.

Με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στ. Σταθόπουλο, συζήτησαν την ένταξη νέων έργων μέσα από καινοτόμες Περιβαλλοντικές προτάσεων, που θα καταθέσει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, προκειμένου να γίνει εκπαιδευτικός προορισμός.




Total
0
Shares
Previous Article
Ισοπαλία για την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα

Ισοπαλία για την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Ηγουμενίτσα

Next Article
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας

Πολιτεία κατά Καρδιτσιωτών ιδιοκτητών