Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας στο Πνευματικό Κέντρο του Βόλου

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου οι ακροάσεις νέων χορωδών για την ιστορική μικτή χορωδία Καρδίτσας

Η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης εμφανίζεται στο Βόλο

Eπιστρέφοντας στην κανονικότητα, η ιστορική και διεθνούς φήμης Χορωδία της Καρδίτσας, η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (1948-2022) προσκεκλημένη φορέων του Βόλου θα πραγματοποιήσει συναυλία υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Βόλου.

Η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης εμφανίζεται προσκεκλημένη από φορείς της περιοχής, εκπροσωπώντας το Χορωδιακό ήθος και ύφος της μεγάλης  χορωδιακής παράδοσης της Καρδίτσας.

Η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας υπό την διεύθυνση του Δρ. Νίκου Ευθυμιάδη (master of arts στη διεύθυνση), θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα θρησκευτικής και κοσμικής, αναγεννησιακής, κλασσικής και σύγχρονης μουσικής, σε έργα Ελλήνων και Ξένων συνθετών στο εξαιρετικό και μεγάλο Θέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Τη συναυλία αναμένεται να την παρακολουθήσουν και πολλοί Καρδιτσιώτες, που ζουν στο Βόλο καθώς και πολλοί Άνθρωποι της  Μουσικής και της Τέχνης.

Η Μικτή Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας προετοιμάζεται για τις συναυλίες, που είναι  αφιερωμένες στην Μικρασιατική Καταστροφή ενώ έχει προσκληθεί επίσης για σειρά συναυλιών στην Ιταλία το επόμενο καλοκαίρι για το ανέβασμα της όπερας του Gaetano Donizetti “Elisir d amour”.

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου οι ακροάσεις νέων χορωδών για την ιστορική μικτή χορωδία Καρδίτσας
Total
0
Shares
Previous Article
Τηλεδιάσκεψη των Απόδημων Θεσσαλών με τον κ. Κατσανιώτη

Τηλεδιάσκεψη των Απόδημων Θεσσαλών με τον κ. Κατσανιώτη

Next Article
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου ο εορτασμός της Επετείου της τελευταίας μάχης της Θεσσαλικής Επανάστασης του 1878

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στην ΤΚ Πύργου Κιερίου ο εορτασμός της Επετείου της τελευταίας μάχης της Θεσσαλικής Επανάστασης του 1878

Related Posts

Police astynomia 23
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στον Τύρναβο για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας Ελέγχθηκαν -60- άτομα και -54- οχήματα…
E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…