Η Διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας συγκεντρώνει βοήθεια για την Ουκρανία

antropisitiki voitheia

Η Διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας συγκεντρώνει βοήθεια για την Ουκρανία

Η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμβάλλουν  στην  συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Ουκρανίας.

Οι εικόνες που φτάνουν σε όλο τον κόσμο από την Ουκρανία, με τον ξεριζωμό δεκάδων χιλιάδων κατοίκων και τους θανάτους αμάχων μας γεμίζουν με θλίψη και αποτροπιασμό.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο  Ουκρανικό λαό, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι το πιο δυνατό μας όπλο. Ήδη, η Ελληνική Κυβέρνηση, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει προχωρήσει στην αποστολή αμυντικού υλικού και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η Νέα Δημοκρατία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία και καλεί τα μέλη της, αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και συγκεκριμένα:

– Κονσέρβες παντός τύπου

– Γάλα εβαπορέ

– Γάλα σε σκόνη για παιδιά

– Δημητριακά

– Ζυμαρικά

– Όσπρια

– Αλεύρι

– Παξιμάδια

Η συλλογή των αγαθών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Καρδίτσας, οδός Ταλιαδούρου 2, 3ος όροφος (Εμπορικό  Κέντρο Καρδίτσας) έως την  Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 . Ώρες λειτουργίας γραφείων: Πρωί από τις 09:30′ έως 13:00′ και  Απόγευμα  18:30′ εως 21:00′.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2441020100, 6974756908, 6987035095.

Παρακαλείστε για αποστολές μεγάλου όγκου να ενημερώνετε το τηλεφωνικό μας κέντρο: 2109444000.

ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 

Τσιούκης Λάμπρος
Total
0
Shares