Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καρδίτσα: Συνελήφθη με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 436 γραμμαρίων

Καρδίτσα: Συνελήφθη με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 436 γραμμαρίων

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Καρδίτσας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών 

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (03-03-2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, την 28-12-2021 το μεσημέρι, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν εγκαταλελειμμένη αποθήκη μέσα σε αγροκτήματα σε περιοχή του Δήμου Καρδίτσας, όπου βρήκαν, περισυνέλεξαν και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -436- γραμμαρίων.

Καρδίτσα: Συνελήφθη με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 436 γραμμαρίων

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ο προαναφερόμενος ημεδαπός δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε χθες από τους αστυνομικούς και κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, βάρους -0,3- γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- γυάλινα βάζα με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -165,5- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article
antropisitiki voitheia

Η Διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας Καρδίτσας συγκεντρώνει βοήθεια για την Ουκρανία

Next Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Ημερίδα με θέμα «Σχεδιάζοντας το Μέλλον της Λίμνης Πλαστήρα, μέσα από τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια»