Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γηροκομείο Βόλου: Ανένδοτοι οι εργαζόμενοι, δεν εμβολιάζονται – Δύο ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο, 12 τα θετικά κρούσματα

girokomeio Volou 1

Γηροκομείο Βόλου: Ανένδοτοι οι εργαζόμενοι, δεν εμβολιάζονται – Δύο ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο, 12 τα θετικά κρούσματα

Στα 12 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο Βόλου, εκεί όπου η πλειοψηφία του νοσηλευτικού προσωπικού δεν έχει εμβολιαστεί και εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά να το κάνει προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στις οικογένειες των φιλοξενούμενων.

Όπως υποστήριξε στην ΕΡΤ ο Παύλος Πάνου, Πρόεδρος του Γηροκομείου, “οι εκκλήσεις προς τους ανεμβολιάστους εργαζόμενους είναι επανειλημμένες, αλλά δυστυχώς η απόκριση είναι αρνητική, ακόμα και τώρα που έχουμε περιστατικά επιμόλυνσης και κυβερνητική απόφαση περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για εργαζόμενους που προσφέρουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους. Επανήλθαμε και αυτή την εβδομάδα μοιράζοντας ερωτηματολόγια στους εργαζόμενους, αλλά δυστυχώς και πάλι, δεν έχουμε αλλαγή στάσης”.

Η διοίκηση του γηροκομείου απαντά στους αρνητές του εμβολίσου σύμφωνα με την ΕΡΤ, με την προκήρυξη θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού και γενικών καθηκόντων. Υπενθυμίζουμε πως επί συνόλου 55 εργαζομένων, μόλις οι 20 έχουν εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να έχουν μολυνθεί με τον ιό μέχρι στιγμής 8 ηλικιωμένοι, οι οποίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι και τέσσερις.

Δύο ηλικιωμένοι στο νοσοκομείο

 Μάλιστα, δύο από τους ηλικιωμένους ένας άνδρας και μία γυναίκα, νοσηλεύονται με ήπια συμπτώματα στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Βόλου. Να σημειωθεί ότι στο γηροκομείο Βόλου φιλοξενούνται 100 ηλικιωμένοι και υπάρχουν 55 εργαζόμενοι.

“Θέλω να διαβεβαιώσουμε τους συγγενείς των ηλικιωμένων, ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό και φροντίζουμε για να παραμείνουν υγιείς. Έχουμε λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης και εκείνο ζητάμε και από κείνους. Να κάνουν λίγη υπομονή, να εξακολουθήσουν να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους μέσω της τεχνολογίας- φροντίσαμε έγκυρα να έχουν αυτή τη δυνατότητα- και όλα θα πάνε καλά. Το Γηροκομείο θα εξακολουθήσει να φροντίζει και να παρέχει υπηρεσίες στους ενοίκους του”, δήλωσε ο Παύλος Πάνου.




Total
0
Shares
Previous Article
Δήμος Μουζακίου - Δωρεάν rapid tests

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Παρασκευή 16/7

Next Article
plimires germania

Μεγάλες πλημμύρες στη Γερμανία: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 70 αγνοούμενοι από κατάρρευση έξι σπιτιών

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…