Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιώργος Κωτσός: Παράταση 2 μηνών για τη Δράση 4.1.2 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος

kotsos papagiannidis

«Παράταση 2 μηνών για τη Δράση 4.1.2 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» 

Δεκτή έγινε η πρόταση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού για επιπλέον παράταση της δράσης «4.1.2 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  

Θετική απάντηση έλαβε η πρόταση που κατέθεσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη. Ειδικότερα, ο κ. Κωτσός είχε καταθέσει πρόταση στον κ. Παπαγιαννίδη με την οποία ζητούσε περεταίρω παράταση της Δράσης «4.1.2 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος» προκείμενου να μπορέσουν να υποβάλλουν αιτήσεις περισσότεροι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι.

Ο κ. Παπαγιαννίδης κατανοώντας την αναγκαιότητα χορηγήσεως επιπλέον παράτασης της περιόδου υποβολής αιτήσεων στη δράση «4.1.2 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος», έκανε δεκτό το αίτημα του Καρδιτσιώτη Βουλευτή και τον ενημέρωσε πως θα παραχωρήσει παράταση δύο επιπλέον μηνών έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προλάβουν να καταθέσουν αίτηση στήριξης στην αναφερόμενη δράση.

«Ένας από τους κυριότερους στόχους της δράσης 4.1.2 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ύδατος, είναι η διατήρηση και ενίσχυση των οικοσυστημάτων που συνδέονται με τη γεωργία και την εξοικονόμηση ύδατος μέσω της μείωσης της ποσότητας που αντλείται από τα υπόγεια ή τα επιφανειακά υδατικά συστήματα. Για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη η μέριμνα για την ορθότερη διαχείριση και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων αποτελεί υψίστης σημασίας ανάγκη.

Προκείμενου να πετύχουμε τους στόχους και να βοηθήσουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες να ενταχθούν στην αναφερόμενη δράση, ζήτησα από τον κ. Παπαγιαννίδη να προχωρήσει σε έκδοση απόφασης με την οποία θα παρατείνεται η περίοδος υποβολής αίτησης ένταξης. Αποδείχθηκε ότι η αίτηση στήριξης στην παραπάνω δράση αποτελεί μία πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, καθώς απαιτούνται αρκετές μελέτες αλλά και η συλλογή πλήθους δικαιολογητικών εκ μέρους των υποψηφίων από πολλούς εμπλεκομένους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη για την κατανόηση και για την άμεση ανταπόκριση του σε ένα αίτημα το οποίο θα ωφελήσει αρκετούς ενδιαφερομένους, καθώς θα έχουν όλο τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να προχωρήσουν στην υποβολή αίτησης ένταξης στην ανωτέρω δράση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κωτσός.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Παιδικές κατασκηνώσεις: Αιτήσεις για voucher προσεχώς στον ΟΑΕΔ - Ποιοι οι ωφελούμενοι

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Δημοπρατήθηκαν τέσσερις (4) νέες παιδικές χαρές

Επόμενο άρθρο
Agorastos 333

Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο