Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Euro 2020, Γαλλία – Ελβετία 4-5 πεν. (3-3):Νίκη και πρόκριση των Ελβετών….Euro 2020, Κροατία – Ισπανία: 5-3

euro2020 21

Nίκη της Ελβετίας κόντρα στη Γαλλία με 4-5 πεν. (3-3), με την οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Η Ελβετία επικράτησε της Γαλλίας στη διαδικασία των πέναλτι (4-5) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Ο Εμπαπέ ήταν ο “μοιραίος” παίκτης για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, καθώς αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι των Γάλλων, με τον Ζόμερ να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή επέμβαση. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Ελβετών μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι.

Euro 2020, Κροατία – Ισπανία: H επικράτηση των Ισπανών με 5-3

Eπικράτηση της Ισπανίας έναντι της Κροατίας με 5-3 και  πρόκριση της ομάδας του Λουίς Ενρίκε στους “8” του Euro 2020.

Η Ισπανία κέρδισε με 5-3 στην παράταση την Κροατία σε ένα ιστορικό παιχνίδι και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους “8” του Euro 2020. Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που εκτός από τα οκτώ τέρματα, είχε δοκάρι, κλασικές ευκαιρίες και φανταστικές επεμβάσεις από τους δύο γκολκίπερ.

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
peiraios Mouzaki

Τράπεζα Πειραιώς: Λουκέτο σε 64 καταστήματα, η λίστα - Και το κατάστημα Μουζακίου στη λίστα

Next Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Η Αυτοδιοίκηση οφείλει να καλύψει το κενό των κλειστών Τραπεζικών καταστημάτων ...!

Related Posts