Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιτυχημένο το 2ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ Δ. Τρικκαίων

Επιτυχημένο το 2ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ Δ. Τρικκαίων

 

Με νικήτρια την ομάδα «Η καρδιά του παιδιού» ολοκληρώθηκε και το 2019, με μέγιστη επιτυχία, το 2ο πρωτάθλημα μπάσκετ Εργαζομένων – Παλαιμάχων – Ανέργων του Δήμου Τρικκαίων.

Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων έδωσε έμφαση στην άθληση και την ουσία της συνεχούς άσκησης, με το φετινό μήνυμα να εστιάζει στη διακοπή καπνίσματος. Με τη βοήθεια, επίσης, των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Τρικάλων, οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο με στοιχεία, εκτός από τη διάθεση για νίκη, τη χαρά της συμμέτοχης. Κάτι που επεσήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Άκης Αναστασίου, ευχαριστώντας, παραλλήλως, όλους τους συμμετέχοντες, με κάθε ιδιότητα.

Ο τελικός διεξήχθη στις 27 Ιουνίου 2019 και η ομάδα «Η καρδιά του παιδιού» κέρδισε με 45-38 την ομάδα των Μηχανικών.

Συμμετείχαν, επίσης, οι ομάδες ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ, ΣΜΑ.Κ. Κ.Κ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ROSSONERO, Σ.Γ.Κ. 10ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΜΟΛΕΤ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΥΡΙΩΤΩΝ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΡΙΚΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΞΑΣ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

Το σύνολο των 16 ομάδων, αποδεικνύει ότι στα Τρίκαλα η άθληση σε κάθε ηλικία είναι δεδομένη, κατακτημένη ως ανάγκη και υλοποιήσιμη, με τη συνδρομή και τη φροντίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Τρικκαίων

 

ergasiako basket trikala 2

 

ergasiako basket trikala 4

ergasiako basket trikala 5

ergasiako basket trikala 1

ergasiako basket trikala 3
Total
0
Shares